Kolortowych i tobie @Blondyn
A co do Małego<->Zbzikowanego,heh......To byłoby "coś"
Tak imaginując......Charaktery oba wredne,oba na trawe nie wylewają.....oba tupią nózką....hmmmm,ciekawa mieszanka,az mnie zastanawia i daje do myslenia
"Superlatyw" jest az nadto....hahahahahaha
Loguj się
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Ty sie Bziq w swoich marzeniach nie rozpedzaj az nadtoJa tam swojego DNA miksowac nie bede,bo az sie boje pomyslec co by z tego wyniklo
Mysle ze kolko Niepokornie Zbzikowanych wystarczy
Blondyn,Tobie tez kolorowych i nie zabieraj sie za miksy DNA Mieszanki moga byc wybuchowe...
I tez dobranoc rzekne
Loguj się
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
MalutkaNiepokorna napisał: Bziq,a co ja jestem?? Swiety Mikolaj,ze by jakies luksusy rozdawac
A to dziecko to jakies wyrosniete troche ...chyba ze juz zdziecinniales na starosc
Starość nie radość,*głupota nie zaleta
a dziecinność...jeśli chcesz P
*czytaj posty Hells Angel
*niepotrzebne skreślić
Loguj się
Hells Angel napisał: Viooltje napisał: @ zwyczajny:
Zwróć uwagę, że zarzuty przynależności do "grupy" przedstawiła Ci nasza ikona wiedzy, Toppie. Która zresztą po wczorajszym występie zniknęła z forum i admin nie ma z tym nic wspólnego, słowo!
Forum żyje własnym życiem, każdy może wyrazić swoją opinię, nie ma co się obrażać.
@abudabi:
j.w.: forum żyje własnym rytmem. Nowy, czy nie nowy, jeśli pisze bzdury, zostanie skorygowany. Jeśli ktoś się z Tobą zgadza, to da Ci to jasno do zrozumienia. Jeśli nie - tak samo. Proste.
Wiec idac tym tropem,dam Ci jasno do zrozumienia ze (...)pierdolisz takie bzdury ze az strach to czytac
Urzadzasz sobie z forum prywatny folwark wiesz co sobie mozesz skorygowac- powstrzymam sie lepiej.
Najlepiej wykasuj ten post bo jasne jest ,ze nie dorownuje swoim poziomem Tobie
Przeczytaj twojego pierwszego posta, który cytuje. Zresztą najlepiej zrób jedno - przeczytaj swoje posty! Teraz troche użyj empatii i spróbuj polubić coś takiego... Nie ważne czy masz 1000 postów czy jesteś nowy. To co piszesz weryfikuje wszystko, czaisz?
Dajcie zyc innym
Oki!
Loguj się