Forum Holandia, Belgia
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Trance Energy 03-04-2010 Jaarbeurs Utrecht The Net (1 wejść) (1) Gość
Idź na dółUlubione: 0
TEMAT: Trance Energy 03-04-2010 Jaarbeurs Utrecht The Net
Odp.:Trance Energy 03-04-2010 Jaarbeurs Utrecht The Net 6 Miesięcy temu  
www.worldticketshop.com/dance_and_electr...rance_energy_utrecht

Ok...znalazlam ...cena biletu wynosi 80 euro...impreza zaczyna sie o 22....
Teraz trzeba znalezc chetnych...z czym moze byc klopot bo to jest Wielkanoc.....

Przejrzalam pare stronek i ceny sa rozne....

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2010/03/12 00:09 przez .
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
a to troche lipa z ta data ,bo obiecalem matce ,ze ja odwiedze w swieta w niemcach. do licha moze cos wymysle. bez kitu wybieram sie juz od dwoch lat na ta impreze i wybrac sie nie moge....

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
z tego co wiem to ceny są różne w zależności od sektora w jakim się bawisz ,najdroższa wersja w zeszłym roku była VIP i można było wchodzić za kulisy i na bankiet z DJ-ami, przynajmniej tak mówił mi jeden holenderski kolega

Loguj się Loguj się  
ok ja z paroma koleszkami sie piszemy !! tylko gdzie bilety kupic ???? a jestesmy z utrechtu wiec mozna sie gdzies na miescie spotkac pozdro

Loguj się Loguj się  

nie straszyc ludzi bilet kosztuje 47e z paroma centami
wiec nie jest zle

oto link imprezy ja ideeeee

taki mały prezent sobie zrobie na Zajączka

www.trance-energy.com/info

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2010/03/12 18:24 przez malwina85op.
Malwina nikogo nie chcialam straszyc Tylko odwiedzilam pare stronek i ceny sa rozne.....I Rod ma racje ,ceny zaleza od sektora...

A cena ,ktora podalas jest excl. fee....wiec bedzie w efekcie koncowym wyzsza...

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2010/03/12 18:30 przez .
Szkoda ze mnie nie bedzie w tym czasieAle podobnych imprez bedzie jeszcze troszke wiec luzik A wam milej zabawy zycze

Loguj się Loguj się  
Izek78 napisał:
Malwina nikogo nie chcialam straszyc Tylko odwiedzilam pare stronek i ceny sa rozne.....I Rod ma racje ,ceny zaleza od sektora...

A cena ,ktora podalas jest excl. fee....wiec bedzie w efekcie koncowym wyzsza...

zwracam honor
wybacz

Loguj się Loguj się  
zadnych sektorow ) vip to tylko osobne bary itd.....
trance energy troche dla mnie za slabe, ale szykowanka do DefQon.1 Festival i Dominator Festival w toku a na zakonczenie Project Hardcore tak ja to widze na ten rok.

Fuck Trance !!!

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2010/03/13 00:14 przez Only Fucking Hardcore.
kowol ()
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Bilety mozna kupic na stronce Trance-Energy ,ja z kilkoma znajomymi napewno idziemy bo juz mamy bilety jesli chodzi o impreze jest tam kilku interesujacych DJ

POZDRAWIAM

Loguj się Loguj się  
Odp.:Trance Energy 03-04-2010 Jaarbeurs Utrecht The Net 5 Miesięcy, 4 Tygodni temu  
No widze ze ekipa się niezła zbiera a z okolic Amsterdamu ktoś się wybiera bo teraz tu wylądowałem

Loguj się Loguj się  
Adamm ()
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:Trance Energy 03-04-2010 Jaarbeurs Utrecht The Net 5 Miesięcy, 4 Tygodni temu  
czy moze mnie ktos oswiecic co takiego wyjatkowego ominie mnie 03-04 w utrechcie?

Loguj się Loguj się  
Idź do góry