Cześć chłopaki, Jestem tu ponownie, aby ponownie zapytać o transport. Dostałem więc osobistą kartę OV i mogłem kupić abonament/przepustkę do mojego planu ...
Witam mam 26 lat przeciętna sylwetka mieszkam w nl około 6 lat aktualnie szukam kogoś do jakiegoś wyjścia wspólnego lub cokolwiek lubię nawiązywać nowe ...
Witam, chcę,zeby numer mojego domu wpasowywał się w otoczenie i wyglądał elegancko z elewacją. Co sądzicie o numerach w tym stylu ...
Cześć chłopaki, Jestem tu ponownie, aby ponownie zapytać o transport. Dostałem więc osobistą kartę OV i mogłem kupić abonament/przepustkę do mojego planu ...
Witam, co sądzicie o panelach fotowoltaicznych? Czy uważacie,że panele fotowoltaiczne pozwalają na bardziej ekologiczne prowadzenie biznesów? Z chęcią poznam ...
Wraz z kolegą zaprosimy 2 koleżanki na domoweczke okolice Hillegomu transport również załatwimy
dla zainteresowanych mam coś co morze pomóc w nauce holenderskiego proszę pisać na gg 9270770 na tej stronie morzna pobrać do suchania słówka ...
Hoi allemaal! Często słyszę, jak ludzie mówią morgen zamiast goedemorgen, ale nigdy nie słyszałem, żeby ktoś mówił middag zamiast goedemiddag. Czy to dziwne ...
Szukasz kobiety do spotkań to zapraszam na portal: cherrycandle.pl
Forum ogólne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
|
1963 | 19546 |
przez Szymi driver | 7 godzin temu
![]() |
||
![]() |
Praca i Pieniądze(1 nowy post)Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
|
809 | 2267 |
przez malpek | 6 godzin temu
![]() |
||
![]() |
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
|
440 | 1280 |
przez Netke | 5 dni temu
![]() |
||
![]() |
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
|
50 | 389 |
przez SamFlopp | 13-05-2022 20:30
![]() |
||
![]() |
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
|
29 | 164 |
przez margnotis | 9 godzin temu
![]() |
||
![]() |
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
|
21 | 211 | |||
![]() |
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
|
580 | 1497 |
przez od86 | 12 godzin temu
![]() |
||
![]() |
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
|
285 | 1640 |
przez malpek | 1 dzień temu
![]() |
Liczba użytkowników: 61201
Ostatnio zarejestrowany: ekasboyan
Liczba wiadomości: 26288 Liczba tematów: 3997 Liczba kategorii: 15 Liczba tematów utworzonych dzisiaj: 1 Liczba tematów utworzonych wczoraj: 6 Liczba odpowiedzi dodanych dzisiaj: 0 Liczba odpowiedzi dodanych wczoraj: 5 » Ostatnie posty » Statystyki |
|