Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

testek

Medyczna marihuana i CBD – nasiona do kolekcji o wysokim potencjale - Holandia

Czytali temat:
toljaafanasevxi (87 niezalogowanych)
2 Posty
toljaafanasevxi
(toljaafanasevxi)
Początkujacy
Siema, szukam do swojej kolekcji czegoś o specyficznej genetyce. Interesują mnie głównie odmiany medyczne, czyli takie z wysokim stężeniem CBD albo zbalansowanym stosunkiem THC do CBD (np. 1:1). Chciałbym mieć w klaserze legendarne szczepy, które na zachodzie są używane w celach terapeutycznych, np. Charlotte's Web albo jakieś odmiany od Painkiller. Czy w polskich sklepach w ogóle da się dostać oryginalne nasiona tego typu? Większość seedbanków, na które trafiam, promuje tylko mocne indyjki z kosmicznym THC, a mi zależy na czysto medycznym asortymencie do celów kolekcjonerskich. Gdzie szukać bogatej oferty od sprawdzonych producentów, żeby nie kupić kota w worku?
Zgłoś wpis
1 Post
borisvasileviy
(borisvasileviy)
Początkujacy
Cześć! Masz rację, większość polskich sklepów idzie w komercję i promuje tylko odmiany "high THC", zapominając o świetnej medycznej genetyce. Jeśli szukasz rzetelnego źródła z dużym wyborem odmian CBD i medycznych od najlepszych światowych marek, to sprawdź sobie koniecznie ofertę na stronie seedweed.pl/ mają tam osobną, bardzo dobrze zaopatrzoną kategorię dla nasion medycznych. Sam zamawiałem u nich nasiona od Royal Queen Seeds z serii Medical i wszystko przyszło w idealnym stanie, w oryginalnych opakowaniach ze świeżych partii. Sklep działa w 100% legalnie, paczki wysyłają błyskawicznie, więc na pewno znajdziesz tam te rzadkie perełki do swojej kolekcji.
Zgłoś wpis
2 Posty
toljaafanasevxi
(toljaafanasevxi)
Początkujacy
O rety, właśnie przejrzałem ich stronę i mają dokładnie to, o co mi chodziło, dzięki wielkie za podrzucenie namiaru!
Zgłoś wpis

Bliżej nas