Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Prezent dla mamy mojego faceta - Holandia

Czytali temat:
lu ki Natalia Verka od86 aledruik (261 niezalogowanych)
251 Postów
od86
(od86)
Doświadczony forumowicz
Jest dla nas bardzo ważna ostatnio bardzo dużo przeszła w swoim życiu i całe życie zresztą miała ciężkie chciałabym jej umilić jakoś dzień i podarować jej coś wyjątkowego.
Dodam że przyjeżdża do nas z Angli i nie jest Polką
Ma dwójkę wnucząt w tym nasze i nigdy nie widziała drugiego ponieważ jej córka jest w USA a oni ciągle odrzucają jej podróż jest mi bardzo przykro i wiem że przeżywa to bo nawet na ślub nie mogła lecieć . Pomóżcie !
Zgłoś wpis
268 Postów
Natalia Verka
(Netke)
Doświadczony forumowicz
Ja bym zrobiła jakąś fotoksiazke, albo album ze zdjęciami Waszymi i Waszych dzieciaczków, żeby mogła zabrać go ze sobą. Do tego może jakaś ładna biżuteria lub coś innego, co zostanie z nią na dłużej.
Piękną pamiątką z Polski jest ceramika z BOlesławca:
andyceramika.pl/czajniki
Która jest często sławniejsza za granicą niż w Polsce Weź pod uwagę
Zgłoś wpis
12 Posty
aledruik
(aledruik)
Bywalec
Dla miłośniczek literatury idealnym prezentem będzie książka ulubionego autora lub zestaw książek w pięknym wydaniu. Coraz popularniejsze są także subskrypcje czytelnicze i boxy literackie.
Zgłoś wpis
10 Postów
cebastiak
(cebastiak)
Bywalec
Często zaczyna się od drobnych epizodów – np. kilka kropel moczu podczas kaszlu, kichania czy wysiłku fizycznego. To sygnał, że pęcherz lub mięśnie dna miednicy potrzebują wsparcia. Zignorowanie problemu może prowadzić do jego pogłębiania się.
Zgłoś wpis
10 Postów
cebastiak
(cebastiak)
Bywalec
Szukasz wyjątkowego prezentu dla swojego chłopaka, który będzie nie tylko modny, ale też symboliczny? Srebrny mono - kolczyk SCORPIO 3670 dostępny w sklepie Reyte reytel.pl/srebrny-mono-kolczyk-scorpio-69043593 może okazać się strzałem w dziesiątkę! Jego uniwersalna forma sprawia, że pasuje zarówno do codziennych stylizacji, jak i na specjalne okazje. Dzięki temu Twój chłopak będzie mógł nosić go niezależnie od okazji – w pracy, na uczelni czy podczas spotkania ze znajomymi. Ja też noszę
Zgłoś wpis

Bliżej nas