Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Jak sprzedać nieruchomość - Holandia

Czytali temat:
od86 (60 niezalogowanych)
280 Postów
od86
(od86)
Doświadczony forumowicz
Posiadam mieszkanie na sprzedaż w Polsce, próbuję z pomocą pośrednika ale mam wrażenie, ze zero zainteresowania.
Doradzicie w jaki sposob sprzedać mieszkanie gdize wystawić?
Zgłoś wpis
298 Postów
Natalia Verka
(Netke)
Doświadczony forumowicz
Ja tez mam zle doswiadczenie z posrednikami , sama sprzedalam po kilku miesiacach wiszenia u roznych agencji. Jak nie jestes w PL to albo poswiecic miesiac zeby sie tym zajac i warowac na miejscu, albo znalesc kogos z rodziny zeby pokazywal mieszkanie zainteresowanym i samemu dawac ogloszenia. Kosztuje godzina roboty i pare zl na polska karte sim, zeby nr telefonu nie byl zagraniczny, bo duzo oszustow jest. Trzeba tez wziac poprawke, ze ludzie rezerwuja a potem ida do banku i nie dostaja kredytu, wiec jakby sie trafil klient gotowkowy to go trzymac i nie puszczac . Jak male miasto to nalepiej lokalnie sie pooglaszac, kartki na osiedlu, moze tablica ogloszen w spoldzielni, tv kablowa . Z portali to otodom, olx, morizon. Mozna probnie dac ogloszenie i zobaczyc czy ktos dzwoni.
Możesz się też skontaktować z firma express-nieruchomosci.pl/ Firma zajmuje się skupem nieruchomośći. Mogą Ci zaproponować wycenę.
Zgłoś wpis

Bliżej nas