Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
wedlug mnie da sie na odlegloc zyc ale nie dluzej niz rok. Bylem w tej samej sytuacji i pewne osoby trzecie lubia sie mieszac do zwiazku. i wlasnie przez to posypal sie moj zwiazek...a mialo byc tak pieknie.
Wiesz,Damian88...jak wierzy sie osobom trzecim i pozwala sie im na ingerencje w zwiazku...to ten zwiazek nie byl wart zachodu...moim zdaniem To juz wole miec zawzietych wrogow niz takiego przyjaciolke badz przyjaciela,ktora ingeruje i miesza sie nie tam gdzie trzeba....
Izek78 napisał: Wiesz,Damian88...jak wierzy sie osobom trzecim i pozwala sie im na ingerencje w zwiazku...to ten zwiazek nie byl wart zachodu...moim zdaniem To juz wole miec zawzietych wrogow niz takiego przyjaciolke badz przyjaciela,ktora ingeruje i miesza sie nie tam gdzie trzeba....
Pani Izo
wiem ze teraz pania kompletnie zaskocze
ale zgadzam sie z pania w pelni
kolek napisał: Izek78 napisał: Wiesz,Damian88...jak wierzy sie osobom trzecim i pozwala sie im na ingerencje w zwiazku...to ten zwiazek nie byl wart zachodu...moim zdaniem To juz wole miec zawzietych wrogow niz takiego przyjaciolke badz przyjaciela,ktora ingeruje i miesza sie nie tam gdzie trzeba....
Pani Izo
wiem ze teraz pania kompletnie zaskocze
ale zgadzam sie z pania w pelni
Zostalam zaskoczona po raz kolejny...ale zawsze na plusie Pozdrawiam
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.