Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Forum Holandia

Napisz
Damian31
Damian31 23-03-2015 15:52 242 6
olek123 olek123 przed chwilą

Może masz ochotę umówić się na sex randkę? Jeśli tak to wpadnij na Erodate: www.erodate.pl/

xGoraca
xGoraca 4 godziny temu 17

Szukam Konkretnego Faceta

Jestem studentką, która w wolnej chwili lubi się zabawić. Dlatego szukam tutaj dyskretnych i kulturalnych panów. Nie szukam partnera do stałego związku. Zależy ...

od86
od86 17-09-2024 10:35 153 2

Kocioł gazowy

Witajcie Lepszym rozwiązaniem do domu będzie kocioł jednofunkcyjny czy może jednak dwufunkcyjny z zasobnikiem?

volcanobobcat volcanobobcat 10 godzin temu

Witaj! Do domu lepszy będzie kocioł dwufunkcyjny z zasobnikiem, jeśli potrzebujesz jednocześnie ogrzewania i ciepłej wody użytkowej bez dużych przerw. ...

Natalia Verka
Natalia Verka 1 dzień temu 33 1

Blaty w małej kuchni

Mam problem z miejscem na blat roboczy w kuchni – po prostu nie ma go prawie wcale. Macie jakieś pomysły, jak zwiększyć przestrzeń roboczą w małej kuchni? Przy ...

od86 od86 1 dzień temu

Hej! W małych kuchniach to niestety częsty problem. Jednym ze sposobów jest zakup deski do krojenia, która może leżeć na zlewie, co zyskuje dodatkowe miejsce ...

od86
od86 1 dzień temu 30 1

Zlecenie obróbki cnc projektu

Cześć! Chcę spróbować zlecić obróbkę CNC, ale zastanawiam się, jakie materiały najlepiej wybrać na początek. Co byście polecili, a jakie mogą być trudniejsze w ...

Natalia Verka Natalia Verka 1 dzień temu

Na początek polecałbym aluminium i tworzywa sztuczne, bo są łatwiejsze w obróbce i dobrze się sprawdzają w różnych projektach. Miedź również daje dobre efekty, ...

Natalia Verka
Natalia Verka 2 dni temu 48 1

Prezent świąteczny dla mamy

Szukam pomysłu na prezent świąteczny dla mamy, ma już wszystko, co mogłem wymyślić. Co byście polecili?

od86 od86 2 dni temu

Mam ten sam problem co roku! Może coś z ceramiki? Ja w zeszłym roku kupiłam mamie zestaw z Bolesławca – kubek, talerzyk i małą miseczkę do kompletu. Te wzory ...

Kinga0
Kinga0 3 dni temu 66

Poznam Fajnego Faceta

Szukam kogoś do niezobowiązującej znajomości przepełnionej szalonymi rzeczami i erotyką. W łóżku lubię eksperymentować. Wymagam kultury i dyskrecji. Zaznaczam, ...

xZnudzona
xZnudzona 4 dni temu 122

Znudzona W Pracy

Nie będę ukrywała, że lubię się dobrze zabawić, a niestety wszyscy moi znajomi wola zająć się rodziną/pracą zamiast oddać się chwili. Poszukuję kompana do ...

Więcej postów
Forum ogólne Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
Nie ma nowych postów Hobby (275/985)
2245 19746
przez xGoraca | 4 godziny temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
880 2317
przez Marcinnek | 5 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
472 1303
przez palmieri67 | 13-10-2024 13:01 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
73 391
przez | 08-03-2024 12:58 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
34 164
przez | 23-07-2023 06:52 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
27 214
przez | 14-08-2024 11:58 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
829 1809
przez od86 | 1 dzień temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
286 1641
przez | 27-08-2024 08:43 Pokaż najpierw ostatnie posty
Regionalne Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów 78 140
przez palmieri67 | 20-10-2024 02:27 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 698 2210
przez olek123 | przed chwilą Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 71 197
przez Mareckii111 | 18-06-2024 20:46 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 32 11
przez naprawy1233 | 06-12-2023 14:49 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
11 35
przez | 21-08-2024 08:49 Pokaż najpierw ostatnie posty
MojaNiderlandia.pl Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
31 292
przez Ogladajmy | 02-07-2024 16:48 Pokaż najpierw ostatnie posty

Bliżej nas