Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Czytali temat:
malpek Bladas Sokieres farahtung zayaan.emit dorv Jacub Kowalski Kirill12 robertgreen Monsteer Manishimwe Anysie Waldeemarr wellos (1165 niezalogowanych)
31 Postów
Waldeemarr
(Waldeemarr)
Bywalec
farahtung napisał:
Moim obecnym hobby jest upcykling, uważam to za trudniejsze i droższe niż się spodziewałem (przynajmniej dobrze wykonywać pracę), ale lubię to uważność, uczy mnie cierpliwości (nie mam tego dużo) i uwielbiam sprawiać, by coś zużytego i zmęczonego wyglądało pięknie. Obecnie robię 3-piętrowy domek dla lalek o szerokości 1,5 m, jest to nieukończony projekt, który wziąłem na siebie i miałem w magazynie, zacząłbym go wcześniej, ale okazuje się, że moja córka nie jest lalkami, więc nie zrobiłem tego niepokoić. To epickie zadanie, ale robię to krok po kroku. Przyszłym celem jest remont domu, bo cóż, marzenia są darmowe.

Brzmi super inspirująco! Upcykling faktycznie potrafi dać w kość, ale efekt końcowy wynagradza wszystko. Ten domek dla lalek to brzmi jak prawdziwe dzieło sztuki – trzymam kciuki za każdy kolejny etap. A remont domu? Marzenia trzeba mieć, bo od nich wszystko się zaczyna
Zgłoś wpis
31 Postów
Waldeemarr
(Waldeemarr)
Bywalec
farahtung napisał:
Moim obecnym hobby jest upcykling, uważam to za trudniejsze i droższe niż się spodziewałem (przynajmniej dobrze wykonywać pracę), ale lubię to uważność, uczy mnie cierpliwości (nie mam tego dużo) i uwielbiam sprawiać, by coś zużytego i zmęczonego wyglądało pięknie. Obecnie robię 3-piętrowy domek dla lalek o szerokości 1,5 m, jest to nieukończony projekt, który wziąłem na siebie i miałem w magazynie, zacząłbym go wcześniej, ale okazuje się, że moja córka nie jest lalkami, więc nie zrobiłem tego niepokoić. To epickie zadanie, ale robię to krok po kroku. Przyszłym celem jest remont domu, bo cóż, marzenia są darmowe.

Brzmi super inspirująco! Upcykling faktycznie potrafi dać w kość, ale efekt końcowy wynagradza wszystko. Ten domek dla lalek to brzmi jak prawdziwe dzieło sztuki – trzymam kciuki za każdy kolejny etap. A remont domu? Marzenia trzeba mieć, bo od nich wszystko się zaczyna

W ostatnim czasie sporo siedzę w tym - www.perfektmarket.com.pl/oprawy-halogenowe
Zgłoś wpis
10 Postów
wellos
(wellos)
Bywalec
Kto wybiera gry online jako hobby?
Zgłoś wpis
12 Posty
Manishimwe Anysie
(ManishimweAnysie) Online
Bywalec
Niedawno zacząłem grać i obecnie staram się poprawić swoje umiejętności, grając w wersję demonstracyjną Chicken Road. Więcej o wersji demonstracyjnej Chicken Road można dowiedzieć się tutaj chickenroadwygrac.pl. Polecam zapoznać się z funkcjami i dostępnymi bonusami, ponieważ Chicken Road oferuje naprawdę ciekawą i unikalną rozgrywkę z różnorodnością lokacji i poziomów.
Zgłoś wpis

Bliżej nas