Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Ați folosit vreodată autoexcluderea temporară? - Holandia

Czytali temat:
Piramanso (17 niezalogowanych)
12 Posty
Piramanso
(Piramanso)
Bywalec
Cred că este important să existe posibilitatea de a opri accesul la joc pentru o perioadă stabilită dinainte. Chiar dacă nu toată lumea va avea nevoie de această funcție, faptul că există poate fi util pentru cine dorește să ia o pauză mai lungă. Voi știți cum funcționează autoexcluderea și ce perioadă vi se pare potrivită pentru o pauză?
Zgłoś wpis
7 Postów
kijmalars
(kijmalars) Online
Początkujacy
Autoexcluderea e o unealtă excelentă și mă bucur că e obligatorie peste tot. Din ce am observat, poți bloca accesul la cont de la 24 de ore până la câteva luni sau chiar definitiv, depinzând doar de ce simți că ai nevoie. Eu personal folosesc pauze scurte de o săptămână când simt că m-am deconectat de la scopul de divertisment. Chiar dacă verific des ofertele noi pe mrbit.ro/ro/promotions/offers prefer să fac o pauză totală dacă observ că depășesc bugetul stabilit. Sfatul meu e să nu eșiți să activați opțiunea direct din setări când aveți nevoie de o pauză clară.
Zgłoś wpis

Bliżej nas