Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Cât de importantă este miza maximă a unui joc? - Holandia

Czytali temat:
Piramanso (16 niezalogowanych)
12 Posty
Piramanso
(Piramanso)
Bywalec
De multe ori verific miza minimă, dar am început să mă uit și la cea maximă. Mi se pare util să știu cât de largă este gama înainte de a compara două jocuri. Nu intenționez să folosesc mize mari, însă informația spune ceva despre modul în care a fost construit jocul. Voi verificați și această valoare sau vă interesează doar miza cu care jucați?
Zgłoś wpis
7 Postów
kijmalars
(kijmalars) Online
Początkujacy
Eu verific mereu miza minimă mai întâi, fiindcă îmi place să îmi gestionez bugetul pe sesiuni mai lungi. Totuși, ai dreptate, miza maximă spune multe despre structura jocului și despre riscul implicat. Am observat că jocurile cu mize maxime mari au adesea runde bonus mai complexe. Eu prefer sloturile nostalgice, așa că de multe ori caut jocurile de la mrbit.ro/ro/games/providers/ctgaming unde poți ajusta liniile și miza exact cum vrei. Trucul meu este să încep pe miza minimă vreo 20 de rotiri ca să simt ritmul jocului înainte să cresc puțin.
Zgłoś wpis

Bliżej nas