Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
witaj
to za pasemka na folie....generalnia farboiwanie cala glowe od skory na blond odradzam ,nie znam twoich wlosow i nie wiem jak zareaguje ci skora glowy na rozjasniacz,,poza tym pasemka masz pewnosc ze beda takie jakie chcesz a farbowanie od skory na blond nie ma sie wplywu tak do konca na efekt koncowy...mozna zrobic bardzo dozo platynowych pasemek i bedzie ok
pozdrawim
brzmi kuszaco
co do wizyt, wiadomo ze trzeba umowic sie tel ale czy masz jakis grafik tzn od tej godz do tej przyjmuje klientk? jesli tak to w jakich godzinach? mieszkam bliziutko Ciebie i mam zle doswiadczenie z tutejszymi fryzjerami raz razilam jak zarowka a za drugim razem po pasemkach mialam ciapki na glowie bo nawet folii nie uzyto no i portfel lzejszy o 98 euro za spaprana robote:/ wiec ciagle poszukuje fachowych rak i nozyczek dla moich wlosow pozdrawiam
witam
jesli chodzi o godziny mojej pracy,to tak sie okresleoniedzialki i czwartki nie pracuje poniewaz chodze na kurs jezykowy,w tygodniu reszte dni od 17 pracuje ,a w weekendy to kwestia umowienia sie, ale zazwyczaj najwiecej mam klientow w piatek po poludniu,cala sobote i niedziele
polecam sie...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.