Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
Przyjechałam z Ukrainy ponad 2 roku temu. Ucze się polskiego od 3 lat. Rozumiem prawie wszystko i staram się dobrze mówić. Powinniśmy się dogadać. Mam 25 lata. Poznam faceta który mi tu pomoże i miło ...
Bardzo atrakcyjna, zboczona na maxa Milf mężatka. Piękna, zadbaną,doinwestowana. Nie oczekuje sponsoringu. Oczywiście pończochy i szpilki. Z soboty na niedzielę zaprosi do hotelu w Amsterdamie ...
Proszę Panów Alana i Petera o przesłanie Whatsapp ponieważ nie mogę wysłać maila. Dziękuje.
Cześć mógłbyś mi napisać na priv
Ostatnio lekarz wspomniał o możliwości występowania u mnie lizosomalnej choroby spichrzeniowej. Szczerze mówiąc, pierwszy raz słyszę o czymś takim. Czy ktoś z Was miał styczność z tymi chorobami? ...
kindertuba.pl/
Planuję otworzyć małą restaurację i zastanawiam się nad zakupem komory chłodniczej. Czy lepiej zainwestować w gotowy model, czy zamówić komorę na wymiar?
Zamontowaliśmy odwodnienie liniowe na tarasie i teraz się zastanawiam, czy trzeba to jakoś regularnie czyścić albo konserwować? Nie chciałabym, żeby się zapchało po sezonie.
Będe niedługo w Polsce i szukam salonu optycznego w Rzeszowie, chcę przeprowadzić badanie wzroku i wymienić okulary. Swoją drogą nosicie soczewki czy może jednak okulary?
Jak w temacie.
Sytuacja wygląda następująco .Jestesmy z mężem 3lata po rozwodzie,od dwóch lat sprawa w sądzie o podział majątku.Mediacje nie powiodły się. To mąż odszedł zdradził ,wyprowadził się z domu. Dom w ...
Zastanawiam się nad zakupem czajnika ceramicznego, ale nie wiem, czy to się sprawdza na co dzień. Używałyście może takich? Jak z trwałością i wygodą?
sex przygoda bez zobowiazan kobiety faceci i pary.... zapraszamy
moge zaproponowac spotkanie ty ja i moja partnerka co ty na to?
Szukam kobiety chętnej na wspólną podróż do Polski na Wielkanoc. W zamian za sensualne towarzystwo.
Hejka jakqs pani szuka sponsora niechve seksu ani nic jedynie bym pieścił jej stópki nic więcej jestek skłonny zapłacić nawet 500e poważna oferta wrazie w whatshap +31647893511
Witam.Szukam towarzyszki na wspólny kilku dniowy wyjazd nad morze.
Witam. Jestem bez papierosa . Czy jest ktos kto by mi dowiozl . Tilburg . Za paczke oddam 5 .
Cześć, mam pytanie, ile mniej więcej kosztuje blachodachówka za metr kwadratowy? Chciałabym wymienić dach na domu i zastanawiam się, czy to duży wydatek. Zależy mi na czymś w miarę tanim, ale żeby ...
Hej, czy moglibyscie proszę doradzic, co moge zrobic z trądzikiem różowatym? moja skóra caly czas jest zaczerwieniona, co chwile pojawiaja mi sie tez czerwone male kropki widoczne na zdjeciach, ktore ...
Chcę zainstalować doświetlacze w piwnicy, ale obawiam się, czy nie wpłynie to negatywnie na izolację przeciwwilgociową fundamentów. Czy ktoś miał z tym doświadczenie?
Czy ktoś moze używa? Czy warto jest kupić?
Planuję wypad do Krakowa i wiadomo, że Wawel, Rynek i Sukiennice są na liście. Ale co jeszcze polecacie? Chętnie odwiedzę coś mniej oczywistego, niekoniecznie same zabytki, ale też jakieś nowoczesne ...
Chcesz Zuzia to przetrzepie Ci futro
Spędzam tu sam Świata może jest jakaś chętna do popisania. Pozdrawiam
Dziękuję za cenne rekomendacje
Hej! Słyszałem o terapiach laserowych w leczeniu problemów ze wzrokiem. Czy ktoś z was miał takie zabiegi? Jakie są wasze doświadczenia?
Hej. Czy liczycie ile macie ubrań w szafie? Gdzie szukacie inspiracji ubraniowych?
Mam dużo ubrań Inspiracji szukam zazwyczaj na codziennylook.pl
Czy znacie jakieś ciekawe miejsca w Krakowie, które warto jest zobaczyć?
Ile kosztował Was montaż? I jakie marki polecicie do zamontowania?
Hej, przeprowadziliśmy się niedawno do Niepołomic i szukam dobrej przychodni, gdzie można zrobić podstawowe badania, takie jak cytologia, USG czy badania krwi. Może ktoś coś polecić? Ważne, żeby ...
Jak w temacie. Jak podnieść
mam zamiar wybrać się do wróżki Astylli w Londynie. Był ktoś podzieli sie ktoś opinią czy lepiej zamówić wróżbę online ze strony wrozkaastylla.pl jakie są wasze opinie?
MAM DO SPRZEDANIA PERFUMY DAMSKIE ABERCROMBIE & FITCH ORGINALNE W 100% , OSTATNIE 4 SZTUKI PO 40-45€ ODBIÓR OSOBISTY Tilburg- Kardinaal De Jongplein 15
Poznam miłą kobietę. Zapraszam na kawę bądź może coś więcej (06) 21 64 87 38
A czy jest możliwość umówienia się ale żeby nie logować się na żadnych stronach
Pytanie dot. zakupu i montażu klimatyzacji lub samego montażu. Planuję założyć w mieszkaniu klimatyzację i zastanawiam się jakie byłoby najkorzystniejsze rozwiązanie. Kupno jednostki we własnym ...
Hej jesteś może zainteresowana spotkaniem z niedoświadczonym chłopakiem? Jeśli tak napisz mi na Whatsapp +31685383834
Hejka chciałbym poznać jakaś dziewczynę do niezobowiązujących spotkań. Jestem mało doświadczony ale to chyba nie będzie problem.
Chcę kupić jakiś porządny ekspres do kawiarni. Lepiej jest postawić na sprzęt nowy czy jednak uzywany? Jakie są Wasze doświadczenia?
Cześć, zauważyłam, że przy łuszczycy skóry głowy często pojawiają się u mnie czerwone plamy. Wygląda to nieciekawie i czasem nawet boli. Kiedyś próbowałam różnych maści, ale teraz staram się ...
Po co linki. Przecież chyba nikt już się na to nie lapie
Wysoki zbudowany krótko ogolony brunet. Chętnie nawiaze znajomość / relacje z panią , może parą. Belgia antwerpia ale jestem mobilny. Oczywiście odległość w pewien sposób determinuje możliwość ...
Hej jestem Piotr chętnie Cię poznam
Hej, ktoś wie, jakie składniki są w Psoriselu? Chciałbym się upewnić, czy nie ma tam czegoś, co może podrażniać.
Ktoś wie, jak długo można stosować Seborh? Czy są jakieś ograniczenia albo trzeba robić przerwy w stosowaniu?
Jakie są zalety? Czy warto jest montować/
Cześć, szukam jakiegoś miejsca w Krakowie, gdzie można zorganizować urodziny dla dzieci. Ważne, żeby było ciekawe dla dzieciaków, bo nie chcę, żeby się nudziły. Macie coś sprawdzonego?
Hej jestem Piotr chętnie Cię poznam
Hejka wszystkim jesteśmy parą i szukamy pary do miłych spotkań.
Cześć, dziewczyny! Mam pytanie dotyczące powrotu do ćwiczeń po labioplastyce. Lubię biegać i ćwiczyć, ale nie wiem, kiedy można bezpiecznie wrócić do aktywności fizycznej po takim zabiegu. Może ktoś ...
Czy ktoś wie, jak często warto robić USG piersi profilaktycznie? Mam 35 lat i zastanawiam się, czy nie za rzadko robię to badanie. Możecie też doradzić gdzie w Skawinie mogę się zapisać? Chciałabym ...
Zapraszam na priv