Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2026. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
Od czego tak naprawdę zależy, czy sklep internetowy szybko zacznie przynosić zyski?
kadon
7 godzin temu
Hejj Lecę na Kubę w czerwcu i potrzebuje SPFu typu beton. Ostatnio miałam Holike, Cerave i BOJ (ten beżowy) i poparzyłam sobie twarz(
Mam do zamontowania listwy sufitowe w całym mieszkaniu, około 70 metrów bieżących. Ściany są z betonu komórkowego a sufit to wylewka. Jak się klei listwy do takich podłoży i co zrobić z narożnikami ...
Mam działkę w Bielsku-Białej którą chcę wynająć pod działalność sezonową. Szukam portalu gdzie to wystawić bo nie wiem czy duże serwisy mają w ogóle kategorię wynajmu działek i czy ktoś tam szuka. ...
Jak w temacie. Warto jest inwestować w monety czy sztabki?
Szukam miejsca dla siebie oraz dla męża na Mazurach Gdzie polecicie spędzić czas we dwoje?
zapraszamy na nowy Czat -mozna rowniez sluchac radia na Czacie www.radio-holland.pl
Chcemy z mężem i czterolatkiem wyrwać się na weekend w polskie góry. Nie chcemy jechać daleko ale zależy nam na czymś gdzie dziecko będzie miało co robić a my też odpoczniemy. Jakieś sprawdzone ...
Hejka, gdzie szukacie ciekawych inspiracji na ubrania? gdzie kupujecie wygodne buty oraz ubrania na lato?
Robimy remont zaplecza kuchennego w lokalu i musimy wymienić stare, nieszczelne drzwi do komory z warzywami. Szukam czegoś, co wytrzyma ciągłe otwieranie i zamykanie przez kucharzy. Co polecacie?
Po burzy padł nam falownik 22 kW, zero reakcji po włączeniu. Producent wycenił naprawę na 70% ceny nowego co jest absurdalne. Zastanawiam się czy niezależny serwis elektroniki przemysłowej może to ...
Myślę o wyjądzdie na Mazury na kilka dni - czy warto zaplanować czarter jachtu czy lepiej zostać na lądzie w pensjonacie?
Szukam noclegu w rejonie Tatr na długi weekend, jedziemy we dwójkę, chcemy odpocząć i pospacerować trochę po górach. Zastanawiam się czy brać pensjonat czy może jakiś apartament. Co polecacie?
Mam mieszkanie w Krakowie które wynajmuję ale mieszkam za granicą i mam problem z zarządzaniem na odległość. Szukam kogoś kto przejmie całą obsługę. Czy firmy zarządzające wynajmem faktycznie ...
Pracuję w Holandii i planuję budowę domu w Polsce za kilka lat. Mam działkę i oszczędności ale nie mam pojęcia jak to sfinansować. Polskie banki nie chcą mi dać kredytu bo dochody w euro a ...
IamPavlo
26-05-2026 11:39
Rynek nieruchomości jest coraz bardziej cyfrowy i widzę że duzi gracze inwestują w zaawansowane narzędzia marketingowe na które mnie nie stać w tej skali. Zastanawiam się czy mniejszy deweloper może ...
Buduję garaż systemem gospodarczym i chcę sam zrobić odpływ przy wjeździe. Mam już wylaną posadzkę z pozostawionym miejscem na odpływ. Czy podłączenie odpływu liniowego to coś w zasięgu amatora czy ...
Jakie krzesło obrotowe dla 5-cio latki do biurka polecacie?
Poszukujemy źródła laserowego do precyzyjnej mikroobróbki materiałów bardzo wrażliwych na wysoką temperaturę, gdzie konieczna jest eliminacja strefy wpływu ciepła. Jaka technologia pozwala na obróbkę ...
Cześć dziewczyny, piszę, bo już sama nie wiem, co robić. Od jakiegoś czasu mam dziwne objawy – swędzenie i białawe upławy, które nasilają się zwłaszcza między miesiączkami. Na początku myślałam, że ...
Hej! Czy ktoś z was zdecydowała się na montaż klimatyzacji kanałowej? Będzie rekuperacja w domu. Mąż upiera się że klimatyzacja musi być (że klimakonwektor podłączony do rekuperatora i schładzający ...
Dzień dobry, jestem dziennikarką i przygotowuję reportaż o kobietach, które oddały dziecko do adopcji w Holandii. Szukam kobiet, które chciałyby podzielić się swoim doświadczeniem. Rozmowa może ...
Znalazłem fajną sztukę od znajomego, ale brakuje mi dychy, żeby dobić targu. Mam na podjeździe starego bąbla po stłuczce, który mi zalega. Gdzie najszybciej wyciągnę kasę za bite auto, tak żeby temat ...
Szukam wykonawcy druku 3D z metalu, potrzebuję kilka części ze stali nierdzewnej do urządzenia które projektujemy. Geometria jest dość skomplikowana z kanałami wewnętrznymi których nie da się ...
Prowadzę piekarnię z kawiarnią i szukam szklanych drzwi chłodniczych do witryny z ciastami. Zależy mi na estetyce bo to jest eksponowane miejsce w lokalu. Czy producenci robią drzwi chłodnicze w ...
Prowadzę agencję eventową i szukam stałego partnera do produkcji video relacji z organizowanych przeze mnie wydarzeń. Jakie pytania powinienem zadać potencjalnemu wykonawcy żeby ocenić czy jest ...
Czy macie pomysły na ciekawe zajęcia dodatkowe dla dzieci w szkole? Czy Wasze szkoły coś organizują?
hej, słyszałam, ze porzeczka sprawdzi się też w ciemniejszych miejscach w ogrodzie? Czy to prawda i czy warto jest posadzić?
Hej dziewczyny z zagranicy, mam do Was pytanie co z Polski byłoby dla Was wymarzonym prezentem ślubnym? Zastanawiam się nad czymś użytecznym albo symbolicznym z polskim akcentem, ale musi się ...
Mam małą firmę około 15 osób i chcę zacząć sensownie szkolić pracowników ale nie wiem od czego zacząć i czy przy takim zespole to w ogóle ma sens ekonomiczny. Czy ktoś ma doświadczenie z tym w małych ...
Czy transport osobowy Kraków oferowany przez lokalne firmy obejmuje również trasy międzynarodowe i czy busy na takich trasach posiadają udogodnienia dla pasażerów na wielogodzinne podróże?
Jakie pakiety programowe dominują obecnie u lokalnych dostawców w Małopolsce? Interesuje mnie głównie telewizja Wieliczka pod kątem kanałów tematycznych oraz jakości obrazu 4K w pakietach sportowych.
Szukam sprawdzonej polskiej telewizji internetowej. Zależy mi głównie na kanałach sportowych (Canal+ Sport, Polsat Sport, Eleven Sports), ale też na stabilnym działaniu bez zacinania. Oglądam ...
Zastanawiam się nad zrobieniem paznokci z kryształkami na wesele koleżanki, ale boję się, że to będzie wyglądało zbyt \"ciężko\" albo kiczowato. Macie jakieś pomysły na to, jak przemycić ...
sex przygoda bez zobowiazan kobiety faceci i pary.... zapraszamy
Wybiorę się z moją żoną i z jakimś kolega na dyskotekę LUNA. Ja nie potrafię tańczyć a zona lubi zabawę na parkiecie i nie tylko. Wszystko do ustalenia.
Dwa razy dzwonił numer z prefiksem +44 i za każdym razem gdy odbierałem była cisza i rozłączenie. Nie znam nikogo w Anglii. Czytałem o czymś zwanym wangiri ale nie wiem czy to na pewno to i jak to ...
Nina8rose ...
12-03-2026 22:03
Szukam dobrego salonu depilacji laserowej w Warszawie Na jakie włoski najlepiej działa laser?
Hej, czy robiliście razem z projektem?
I’m used to travel SIMs that give data but no real number, so you’re stuck messaging everywhere. In Japan, that got old fast. A hostel tried to call me about check-in, and for once, the call went ...
Kochane mamy, mam do Was pytanie. Przed nami pierwszy lot z dzieckiem i chcę się dobrze przygotować. Co brałyście ze sobą do torby podręcznej, żeby dziecko miało czym się zająć w samolocie? Jakie ...
Siemanko szukam kontaktu z kimś ogarniętym w branży ROZRYWKOWEJ !!!! W Sprawie zakupu art nie dostępnych w marketach !!!
Witam serdecznie umowie się na spotkanie z kobietą ok Schijndel Daj znać szczegóły na priv może być WhatsApp
Szukam ciekawego pomysłu na prezent dla koleżanki. Dodam, ze jst obcokrajowcem i chciałabym aby było to coś związanego z polską Jakieś pomysły?
timmyvv
17-02-2026 18:27
Jaka jest skuteczność tabletek anty? Jakie jest ryzyko,ze w trakcie ich brania zajdę w ciążę?
Witam wszystkie kobiety jeśli jesteś wolna masz czas i tobie się gdzieś na kawę jak dziś zostaną super że będziesz mógł słuchać muzyki i może gdzieś pojeździć to zapraszam Marek z tej strony
Witam serdecznie poznam kobiete , żeby gdzieś wyjechać na disco do kawiarni a co dalej to się zobaczy jestem wolny mam dużo czasu więc jeżeli interesuje fajnie spędzenie czasu to daj znać to się ...
Jakie rozwiązanie zastosowaliście u siebie? Co Waszym zdaniem ma większy sens?
Proszę Panów Alana i Petera o przesłanie Whatsapp ponieważ nie mogę wysłać maila. Dziękuje.
Hej, odezwij się na email Krzysztof.andrzejczak1993@interia.pl Pozdrawiam
Czy ktoś tutaj ogrzewa dom pompą ciepła? Czy polecacie i czy jesteście zadowoleni? Czy jest ciepło?
Ile kosztował Was montaż? I jakie marki polecicie do zamontowania?
Witam, W ramach naszego programu wsparcia finansowego oferujemy kredyty osobiste i biznesowe, które mają na celu wspieranie osób prywatnych i przedsiębiorstw w realizacji ich projektów. Nasze oferty ...
Od czego warto jest zacząć planowanie wesela? Dodam, ze zamierzam zaplanować na odległość w Polsce
Cześć możemy się spotykać stań droga kobieto bez znaczenia ja wolny
MilutkiPan
21-11-2025 21:16
Witam szukam kobiety, żeby się gdzieś wybrać na dyskotekę pogadać poznać się z tej strony Marek resztę możemy na WhatsAppie omówić pozdrawiam
Cześć dziewczyny! Stoję przed dylematem czy kupować za jakiś czas wspólne mieszkanie z przyszłym mężem (teraz mieszkam u niego) czy kupić swoje na inwestycje. Mam 40 lat i raczej już chciałabym ...
Możecie polecić dobrego ortopedę w Niepołomicach? Będę i chciałabym skonsultowac starą kontuzję
Czy diagnoza psychologiczna pomoże przy zaburzeniach lękowych? Czy warto jest się wybrać przed psychoterapią?