Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

testek

Gdzie dać ogłoszenie o wynajmie działki? - Holandia

Czytali temat:
Natalia Verka (137 niezalogowanych)
358 Postów
Natalia Verka
(Netke)
Doświadczony forumowicz
Mam działkę w Bielsku-Białej którą chcę wynająć pod działalność sezonową. Szukam portalu gdzie to wystawić bo nie wiem czy duże serwisy mają w ogóle kategorię wynajmu działek i czy ktoś tam szuka. Czy to ma sens jako ogłoszenie online?
Zgłoś wpis
341 Postów
od86
(od86)
Doświadczony forumowicz
Wynajem działek to niszowy segment który faktycznie rzadko jest dobrze widoczny na dużych portalach skupionych na mieszkaniach. Ale popyt na wynajem działek pod sezonową działalność jest realny i szukający tego typu nieruchomości wiedzą gdzie szukać i filtrują bardzo konkretnie. Przy wystawaniu ogłoszenia kluczowe jest żeby było w miejscu gdzie ktoś w ogóle pomyśli żeby szukać działek pod wynajem bo przy dużych generalnych portalach ta kategoria bywa zakopana głęboko. Portal który ma wyraźną kategorię wynajmu działek z podziałem na województwa i miasta to lepsza ekspozycja niż wrzucenie w ogólne ogłoszenia. Warto sprawdzić homeportal.pl/wynajem/dzialki/slaskie/bielsko-biala/ i tam wystawić ogłoszenie bo trafisz do osób szukających konkretnie w tej lokalizacji.
Zgłoś wpis

Bliżej nas