Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
Bardzo chciałbym cię poznać odezwij się proszę To mój Whatsapp 0630527679
Witaj Bardzo chciałbym cię poznać odezwij się proszę Whatsapp 0610591494
Witam, planuje złożyć wniosek o rozwód, zdrada partnera, choroba psychiczna. Mamy córkę, chce szybko to załatwić. Bawić się w orzekanie o winie czy za porozumieniem. Co wtedy z alimentami. A ja mam ...
Witajcie. Szukam lekarza stomatologa w Gdańsku do leczenia kanałowego zębów. Czy jest to bolesne > Łapie mnie powoli panika
Hey słońce jestem zadbanym normalnyn facetem któremu brakuje towarzystwa płci pięknej, mieszkam w Schagen, miło było by się spotkać :*
hej znajdzie sie jakis młody gay ktory chciałby sie spotkac ?
Witam serdecznie miło było by cię poznać Marek z tej strony
Witam serdecznie miło było by cię poznać Marek z tej strony
Siemanko. Jest ktoś ?
hej...
--DROBNE NAPRAWY LAPTOPÓW i SPRZEDAŻ LAPTOPÓW Z DRUGIEJ RĘKI-(Również z wysyłką do NL lub PL) -Wysyłka w NL 8e przesyłka ubezpieczona przez POST.nl--Wysyłka do PL 15e przesyłka ubezpieczona przez ...
Z mila checia poznam kolezanke na wspolne wypady po Holi WhatsApp +31687072537
Hej, jaki byście kupiły prezent z Polski swojemu facetowi, który nie jest Polakiem? Kupiłam mu już bardzo rzadką książkę o historii Polski po angielsku (on mi wcześniej kupił o historii Greków, więc ...
Jestem porządną i spełniająca się w pracy kobietą. Chętnie porozmawiam, spotkam się i zabawię z normalnym, fajnym facetem. Wiek bez znaczenia, starsi też mogą być - byle nie pierniki! Jeśli Ty też ...
Odpowiadam na zgłoszenie jestem zainteresowany ale nie będę logował się na tamten portal chcesz być ostro zerznieta to kontaktuj się na ten nr +31644653730
Ilość napalonych dziewczyn mnie troszkę przerasta, szczerzę myślę że za większością stoi spocony nerd któremu mama robi kanapki bo sam jest zbyt leniwy że by zarobić uczciwie pieniądze... ... ...
witam poznam pana do znajomości . jesli szukasz bratniej duszy oraz odskoczni od codzienności to pisz . szukam max 35 l .
Hejka Bardzo chciałbym się z tobą spotkać mam nadzieję że ty również Odezwij się proszę omówimy szczegóły ( +31610591494
Hejka Bardzo chciałbym się spotkać mam nadzieję że ty też , odezwij się do mnie na priv
Hejka Bardzo bym chciał się z tobą spotkać co ty na to ? Odezwij się proszę na priv mówimy wszystko
No i dzien wolny jakies praktyki rotterdam ?
Niegłupi 36latek szuka kobiety w Arnhem... Lub gdziekolwiek indziej. Whats app. +31 685492873
Niegłupi 36latek szuka kobiety w Arnhem... Lub gdziekolwiek indziej. Whats app. +31 685492873
Witaj cos bym polizal.ale nie napisalas stad jestes ja Amsterdam
Siemanko. Fajną parą w wieku 25/33 lata zaprosi do siebie jutro zadbaną pare lub fajną dziewczynę. Mieszkamy w rotterdamie i uwielbiamy .... . Zistaw namiary a na pewno się odezwiemy .
Jesteście skarbinca wiedzy, więc zapytam: szukam prezentu pożegnalnego dla wysokopostawionej osoby w firmie. Szukam czegoś neutralnego, może być jakas książka z pięknymi zdjęciami z Polski ale ...
Od dawna się zbierałam, aby wrzucić to ogłoszenie. Szukam dyskretnego pana, który chciałby nawiązać niezobowiązującą relację. Zależy mi tylko i wyłącznie na se.ks spotkaniach. Więcej moich fotek ...
Poznam dyskreta
Hej, szukam faceta, z którym będę mogła spełniać swoje fantazje erotyczne. Nie oczekuję pomocy finansowej ani zobowiązań. Mieszkam sama, więc możemy spotkać się u mnie. Jeżeli jesteś zainteresowany ...
Zastanawiam się nad zatrudnieniem za granicą. Czy powinnam tłumaczyć dyplomy ukończenia studiów? Czy wymagane jest tłumaczenie przysięgłe?
Jestem osobą pozytywnie zakręcona, kochająca życie i seex. Ciągle szukam nowych wrażeń, wierz mi, że nie pozwolę Ci na nudę. Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych. Jeśli poszukujesz seeksualnej ...
Poszukujesz kobiety? To dobrze trafiłeś bo ja szukam faceta! Dyskretnego, ale przede wszystkim zadbanego do seeks spotkań po pracy. Oferuję, wszystko to co może sprawić nam przyjemność. Jeżeli chcesz ...
Użyłem tego (dla mnie) wyrażenia w kontekście „przyniesienia (brudnych) talerzy” i mam na myśli zabranie ich do kuchni. To pochodzi od mojej rodziny (North Veluwe), ale z Google nie mogę się ...
Tytuł. Cześć! W sierpniu planuję wyjechać na około 10 dni do Monachium, Wiednia, Bratysławy i Lublany. Tylko że to pierwszy raz kiedy jadę na wakacje sama i jadę na Interrail. Stąd moje ...
Moja babcia miała kiedyś książkę z opowiadaniami do czytania, jedną z historii, która wciąż mnie wyróżnia, jest opowieść o ponurym żniwiarzu. Niedawno zmarła babcia i teraz szukam książeczki. Może ...
Witam mam pytanie.Przebywam na terenie Holandii z córka i mam wyrok z sądu holenderskiego dotyczący pozbawienia praw ojca jak i alimentacji.W planach mam powrót do Polski z córka i moje pytanie brzmi ...
Cześć dziewczyny Mam na czerwiec/lipiec do wykorzystania voucher na wieczór z wyłącznym dostępem do elkskluzywnej sauny, jaccuzi, basenu. Szukam towarzystwa, koleżanki, która miałaby ochotę na ...
Wychodzę za mąż i zmieniają sie moje dane. Mam obecnie wizę na stare nazwisko. Co powinnam zrobić jak chcę wyjechać do USA?
Cześć! W lipcu zeszłego roku ukończyłem kurs HBO z technologii chemicznej, od lat wątpiłem, czy chcę robić magisterkę z WO. Osobiście bardzo lubię pracować teoretycznie i lubię zagłębiać się w tematy ...
Chcemy z żoną oszczędzić na zakupach (nadal jesteśmy leniwi i chodzimy do AH, bo tam jest najbliżej). Teraz szukam narzędzi, w których będziemy mogli łatwo porównać produkty z różnych sklepów, tj. ...
Dzisiaj dowiedziałem się o kanale YouTube Strandweer.nu. Mają transmisje na żywo z różnych plaż. Na niektórych plażach, jak np. Scheveningen, nawet w 2 miejscach. Nie są jedyni, ale myślę, że są ...
Czy ktoś może choruje na atopowe zapalenie skóry? Co Wam pomaga na nasilenie choroby?
Znajdę tu kogoś chętnego na wspólną przyjemną zabawę? Mam 26l, jestem wysokim blondynem z przeciętną budową ciała, jestem Bi (Uni) i bardzo lubię przebierać się w damskie sexi ciuszki (Jeśli kogoś to ...
To znaczy, wszystko, co robisz, to pozwalasz rybie ugryźć ostry haczyk w ich szczękach. Następnie pozwalasz im walczyć z hakiem, jednocześnie ciągnąc je, aby je osłabić. Kiedy je złapiesz, wyciągasz ...
Poznam pana bi lub gay
Pamiętam, że był taki czas w latach 90-tych, kiedy można było poprosić gliniarzy na ulicy o kolekcjonerskie karty policyjne. Byli oficerowie w mundurach z różnych krajów i tak dalej. ...
Otwieram ten post ponieważ nie dowierzam,że lepiej jest się ponieść pragnieniom niż pomyśleć że to jest pokazywanie kim jesteś...jeżeli kobiety i Panowie uważają że danie ogłoszenia i odpowiadanie na ...
Zamiast kusić ciałem kuś mózgiem żadna szanująca się dziewczyna nie ogłasza się w ten sposób chyba że nie ma nic poza tym ... Brak słów jak można tak się zeszmacić aby w ten sposób szukać ...
Najbardziej praktyczna wysokość to wysokość wygodna, zależy tylko od Ciebie. Najważniejsze żeby się przed nią nie garbić tak mi się wydaje. pzdr.
Każda wysokość jest wystarczająca jeżeli z głową podejdziesz ,,
Hej ludzie, Przepraszam, jeśli jest to w jakikolwiek sposób nieodpowiednie - sprawdziłem wiki i linki na pasku bocznym, ale wydaje się, że przewodniki są przeznaczone dla początkujących, którzy ...
Pamiętam, jak dawno temu oglądałem media dla dzieci o emocjach, które nadal we mnie tkwią, tylko nie pamiętam, co to było... To była seria dla dzieci lub książka dla dzieci, ze zwierzęcymi ...
Czy jestem w stanie postawić znak drogowy na drodze wjazdu w sytuacij w której jestem właścicielką terenu? Niestety ale wiele osób robi sobie skróty i wjeżdża na teren, na który nie powinni.
Niedaleko mnie (miasto graniczne Groningen z Drenthe) wisi czerwony proporzec z niebieskim paskiem pośrodku, z białym paskiem w środku. Czy ktoś ma pojęcie, co to oznacza? Najpierw był proporzec, w ...
Podczas gdy niektórzy z moich znajomych od niedawna korzystają z banków żywności, a ja jestem na minusie dwa tygodnie każdego miesiąca, wiem, że są ludzie, którzy wciąż w każdy weekend odwiedzają ...
Szukam tutaj spragnionego faceta do dyskretnych spotkań. Nie pracuję w żadnej agencji towarzyskiej. Jestem zwykłą, naturalną dziewczyną, która szuka odskoczni od dnia codziennego. Nie szukam sponsora ...
Szukam chętną na zabawę w łóżku, są tu jakieś Kobiet odważne?
9/10 knoflooksauzen zijn van die teleurstellende zoete suiker smurrie, als je van die zwarte spikkels ziet weet je meestal al dat het fout zit. Ik zoek gewoon de saus die je op je kapsalon krijgt, ...
Witajcie. Kupiliśmy mieszkanie w Warszawie (docelowo chcielibyśmy się tam przeprowadzić). Jak jednak zabrać się za jego wykończenie? Może macie jakieś porady?
ดู 【หมอหลวง 】ย้อนหลัง ep.17 ละครไทย ดูออนไลน์ ดูละคร Royal Doctor หมอหลวง ย้อนหลัง ตอนที่ EP.17 ตอนใหม่ล่าสุด วันที่ 16 พ.ค. 66 ได้ที่ >> คลิกที่นี่ (รออัพเดท) EP.1-13 จบ ... EP 3. EP 4. EP 5. ...
Tak się złożyło, że rozmawialiśmy o tym z moją dziewczyną. Tam, skąd pochodzę, nazywa się to Sprocket, a przez nią Diesel. Jak to nazywasz? 192.168.0.1 router login Chcemy również stworzyć zabawną ...