Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

testek

Kraków zarządzanie wynajmem - Holandia

Czytali temat:
od86 Mrowka33 bakono (81 niezalogowanych)
324 Posty
od86
(od86)
Doświadczony forumowicz
Mam mieszkanie w Krakowie które wynajmuję ale mieszkam za granicą i mam problem z zarządzaniem na odległość. Szukam kogoś kto przejmie całą obsługę. Czy firmy zarządzające wynajmem faktycznie zdejmują z właściciela wszystkie obowiązki czy to tylko częściowa pomoc?
Zgłoś wpis
343 Posty
Natalia Verka
(Netke)
Doświadczony forumowicz
Dokładnie ta sama sytuacja mnie przygnała do zarządzania nieruchomością przez agencję i powiem ci że przy dobrej firmie zdejmują naprawdę wszystko. Znalezienie i weryfikacja najemcy, podpisanie umowy na podstawie pełnomocnictwa, kontrole stanu mieszkania, rozliczanie opłat, windykacja przy opóźnieniach płatności, kontakt z administratorem budynku i reagowanie na awarie bez twojego udziału. W praktyce dostajesz miesięczne rozliczenie i przelew a resztą zajmuje się agencja. Przy mieszkaniu za granicą koszt obsługi to kilka procent miesięcznego czynszu i przy spokoju głowy który zyskujesz to jest naprawdę sensowna inwestycja. Warto sprawdzić www.ap7.pl/pl/nieruchomosci/zarzadzanie-wynajmem/242 i zapytać o warunki współpracy.
Zgłoś wpis
9 Postów
Mrowka33
(Mrowka33)
Początkujacy
Wybór odpowiedniego partnera przy transakcjach na rynku nieruchomości ma duże znaczenie zarówno dla sprzedających, jak i kupujących. Małycha Agency to marka działająca w segmencie nieruchomości premium, oferująca wsparcie na różnych etapach procesu sprzedaży i zakupu. Klienci mogą liczyć na indywidualne podejście oraz pomoc w dopasowaniu oferty do swoich potrzeb i oczekiwań.
Zgłoś wpis

Bliżej nas