ale wy jestescie gluchociemni!
cytuje: De middenvelder van Barcelona stond buitenspel toen een Nederlander een voorzet blokkeerde en werd even later alsnog bereikt waarna hij scoorde. Dat leidde tot woedende reacties bij de Oranjespelers, maar Webb wilde er niets van weten en dus was het pleit beslecht...
hacitta napisał: ale wy jestescie gluchociemni!
cytuje: De middenvelder van Barcelona stond buitenspel toen een Nederlander een voorzet blokkeerde en werd even later alsnog bereikt waarna hij scoorde. Dat leidde tot woedende reacties bij de Oranjespelers, maar Webb wilde er niets van weten en dus was het pleit beslecht...
a jak sie nie podoba to zmienic kraj tyry,punt!!!
chcesz kogos pouczyc to im zaraz przetłumacz,że przed strzalem wczesniej była sytuacja kiedy pilka byla podana do gracza stojacego na spalonym,po czym wróciła w pole ,nastepnie juz bez spalonego padła bramka......no tak to wygladało.........to tłumaczenie dla nie kumatych
Do sprzedania spółka BV Holenderska transportowa
zarejestrowana od 2024 roku
bez zobowiązań
konto bankowe
veklaring do NIWO(certyfikat )
manager do wynajęcia
Blondyn napisał: Jak ktos pracuje w Hol to nie znaczy ze musi kibicowac jej druzynie pilkarskiej!!Ktos tam kibicuje dla Hiszpani ok spoko loko..Ale przezywacie....
mi nie przeszkadza kibic hiszpanii,niech tylko zauwazy pewne fakty
tak,wiesz cinsk jestem dumna fanka oranje a polska krwia sie brzydze a ze forum polonijne to mnie to ani ziebi ani parzy,pfff i nie przypijaj bo najmniej wazna jest twoja opinia o mnie HUP HUP HOLLAND en daar ben ik altijd trots op
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.