Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
Aneta Sikora (9096 niezalogowanych)

(Piotruś Paan)
Początkujacy
Fighter1956 napisał:
Piotrek dlaczego mi piszesz spokojnie czy czytałeś cały temat i wszystkie wypowiedzi żeby mieć kontekst pełny???

zagalopowałeś sie w ocenie tamtej dziewczyny.....Fighter,masz znajomków w Turkach??? podaj mi swój nr foona ,,,zadzwonie do Ciebie i opowiem Ci ,dlaczego jestem RASISTĄ---A raczej ANTYISLAMISTĄ......jesli jesteś inteligentny zrozumiesz.....nie czepiajcie sie dziewczyny,która wyraza swoje zdanie Nickiem czy w inny sposób---widocznie ma powody.....ja tez je mam,,,,,9lat temu Fighter gdybyś tutaj był,brał udział w bujkach ulicznych własnie z Turkami,bo oni nas uwazali za gorszych,a nie sadze ze byłes- teraz mowiłbyś inaczej...wiec prosze was ludzie ,,jesli wam przeszkadza Pogląd jednej osoby,zatrzymajcie to dla siebie---na tym portalu jest wielu rasistów zazwyczaj anonimowych,,,,,,ja juz skonczyłem z anonimami......i bede mówił .... i gdzie tylko mi sie to bedzie podobało......wrógturasów tez ma takie prawo,Ty Fighter też
Zgłoś wpis

(Piotruś Paan)
Początkujacy
PS...Na wszelki wypadek ,zablokowania mnie na MN,oficjalnie zegnam sie z wami,,,gdyż z pewnoscia znajdzie sie za chwile konfident,który zakabluje do moderatorów,,,,buahahahah.....
Zgłoś wpis

(MalutkaNiepokorna)
Początkujacy
Majac powody do rasizmu??? Kurcze,opamietajcie sie nieco....tez mam powody zeby nie lubic tego czy owego,ale wrzucajac wszystkich do jednego worka to absurd.Jak mnie np kilku chamow z narodu np wloskiego czy niemieckiego obrazi itd,to znaczy ze mam nienawidzic wszystkich Wlochow i Niemcow????A co z Polakami...nie lubie paru i mam powody...czyni to ze mnie rasistke wobec wlasnego narodu???????

Swiat staje do gory nogami
Zgłoś wpis

(Piotruś Paan)
Początkujacy
MalutkaNiepokorna napisał:
Majac powody do rasizmu??? Kurcze,opamietajcie sie nieco....tez mam powody zeby nie lubic tego czy owego,ale wrzucajac wszystkich do jednego worka to absurd.Jak mnie np kilku chamow z narodu np wloskiego czy niemieckiego obrazi itd,to znaczy ze mam nienawidzic wszystkich Wlochow i Niemcow????A co z Polakami...nie lubie paru i mam powody...czyni to ze mnie rasistke wobec wlasnego narodu???????

Swiat staje do gory nogami

Malutka z Tobą to ja wole potanczyć niż dyskutować pozdrawiam
Zgłoś wpis
1988 Postów

(Viooltje)
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:
Fighter1956 napisał:
Piotrek dlaczego mi piszesz spokojnie czy czytałeś cały temat i wszystkie wypowiedzi żeby mieć kontekst pełny???
i......i bede mówił .... i gdzie tylko mi sie to bedzie podobało......wrógturasów tez ma takie prawo,Ty Fighter też

Piotruś, powtarzam jeszcze raz, że właśnie nikt nie ma takiego prawa. Zarówno rasizm jak i dyskryminacja są w Holandii prawnie zakazane, a co za tym idzie KARALNE.
Zgłoś wpis

(MalutkaNiepokorna)
Początkujacy
Piotrus Paan...... Pozdrowionka
Zgłoś wpis

(Piotruś Paan)
Początkujacy
Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:
Fighter1956 napisał:
i......i bede mówił .... i gdzie tylko mi sie to bedzie podobało......wrógturasów tez ma takie prawo,Ty Fighter też

Piotruś, powtarzam jeszcze raz, że właśnie nikt nie ma takiego prawa. Zarówno rasizm jak i dyskryminacja są w Holandii prawnie zakazane, a co za tym idzie KARALNE.

spotykam rasizm na co dzien,mam z nim dobry kontakt a dyskryminacja to zjawisko codzienne,,,,,,sam własnie czuje sie dyskryminowany uwaga bo spotka Was kara PEACE FOR ALL!!!!! Kto chce pokoju ,niech szykuje sie na wojne
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
Piotruś pokój już mam , potrzebuje miejsce na kuchnie:...Pozdr.
Zgłoś wpis

(Piotruś Paan)
Początkujacy
M^K napisał:
Piotruś pokój już mam , potrzebuje miejsce na kuchnie:...Pozdr.

YHYHYHYH,,,nom to jesli trzeba zaprojektuje Ci przezajebista kuchnie.....
Zgłoś wpis

(Piotruś Paan)
Początkujacy
dobra ,,,konczymy z tym rasizmem teraz projektuje kuchnie,w kolorze czarnym i czeronym z logo sierpa i młota...kto jest chętny Buahahahahahaha
Zgłoś wpis

Bliżej nas