Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
Aneta Sikora (9099 niezalogowanych)

(hardcore)
Początkujacy
W tym wszystkim zapominacie o jednym : każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów i zdania , jeżeli ona się czepia turasów a wy jej to jaka jest róznica miedzy nią a wami ??
A tak szczeże też nie lubię Polskich łatwych dziewczyn które jak widzą turka to by same na ch.. wskoczyły , tak jest i dobrze o tym wiecie ( bo o to jej głównie w tym wszystkim chodzi) , połowa normalnych dziewczyn ma masakrystyczną opinię przez takie zachowania i to jest przykre ... , co więcej zapytajcie turków jakią oni mają opinię o nas , albo w sumie po co, jak wszyscy wiemy .
Zgłoś wpis

(Tra vol ta)
Początkujacy
'" wrogturasow" :? :?:? .... Przeciez to najlepsi sponsorzy.
Zgłoś wpis
1988 Postów

(Viooltje)
Latający Holender
hardcore napisał:
W tym wszystkim zapominacie o jednym : każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów i zdania , jeżeli ona się czepia turasów a wy jej to jaka jest róznica miedzy nią a wami ??

Hard, przede wszystkim nie czepiam się, tylko - jak sam słusznie zauważyłeś - wyrażam opinię. Która jest zresztą przedstawiona w sposób cywilizowany, czyż nie? Mierzi mnie uogólnianie, myślenie stereotypami, ksenofobia i bezmyślność.
Tak, bezmyślność.
Gdyby na jakimkolwiek forum ktoś zalogował się pod nickiem "wrógpolaczków", jak byś zareagował? Nie czujesz się Polaczkiem a Polakiem, prawda? I w ogóle wk*rwiłoby Cię, że ktoś może nas nie lubić. Bo i za co?!...Oj, znalazłoby się.

A tak szczeże też nie lubię Polskich łatwych dziewczyn które jak widzą turka to by same na ch.. wskoczyły , tak jest i dobrze o tym wiecie ( bo o to jej głównie w tym wszystkim chodzi) , połowa normalnych dziewczyn ma masakrystyczną opinię przez takie zachowania i to jest przykre ... , co więcej zapytajcie turków jakią oni mają opinię o nas , albo w sumie po co, jak wszyscy wiemy .

Ale lubisz takie, co Tobie wskakują?... Albo Twoim kumplom?...
I skąd wiesz, jaką opinię mają o nas Turcy, rozmawiasz z nimi? Jeśli nie rozmawiasz, to skąd wiesz? A jesli rozmawiasz - czy mówisz im co o nich myślisz?...
Wszystkie uprzedzenia biorą się z niewiedzy. Poznaj, przekonaj się sam a na pewno zmienisz zdanie.
Panny łatwe były, są i będą w KAŻDEJ kulturze, w każdej też będą ci, którzy na tym korzystają. Polacy też.
Tylko od nas samych zależy, jak traktować nas będą inni. Uśmiechnij się do kogoś - otrzymasz to samo, potraktuj z pogardą - odpowie ci tym samym.
A te "normalne" dziewczyny - cóż, daję dobrą radę za friko: nie chcesz być traktowana źle - wyznacz granice. Tylko nie zapominaj, ze agresja budzi agresję. Ot, tyle.

I dlatego dalej twierdzę, że nick "wrógturasów" to durny nick.

Ave Wiciu!
Ave Loulou!
Ave Wieźma!
Zgłoś wpis

(hardcore)
Początkujacy
1. poszperaj trochę - napewno znajdziesz nici typu polishenemy
2. wole zdobywać dziewczyny niż iść łóżka z pierwszą lepszą i moji koledzy też - PS. dzięki za pochopna opinię (trochę to świadczy o Tobie ale cóż jakoś się tym nie przejmuje)
3. znam turków i inne narodowosci ,rozmawiam z nimi,mam dużą wiedzę, rozumiem ich ich działanie i wiem jaką mają opinię o nas
4. patrzę na siebie a nie na innych i nie zakładam tematów takich tego typu : Bziku, Toppi, wróturasów - bo po co mam ważniejsze sprawy
5.wrógturasów - to nick jak każdy inny a że bardziej kontrowersyjny to coź z tego - gdyby nie ten temat to nawet nie wiedział bym ze taki nick jest - czyli po co to sami rozdmuchujecie - przecież to by umarło śmiercią naturalną
6. Należę do osób szczerych więc jak mi ktoś nie pasuję to mówię mu to wprost i wiele osób niezależnie od rasy usłyszało już odemnie niezbyt ciepłe słowa , jeżeli mi cos nie pasowało - ale jestem zdania że lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo

To tyle w tym temacie
Zgłoś wpis

(Mirekb215)
Początkujacy
Tra vol ta napisał:

Tra vol ta, nie tak do konca, nie do konca zerknij na to :

religiapokoju.blox.pl/2008/07/Biale-mate...iskim-Wschodzie.html

komentarze tez mozna poczytac

Hardcore zgadzam sie z toba w zupelnosci.
Viooltje dla mnie uprzedzenie do nich wzielo sie wlasnie z wiedzy.

Viooltje lubisz mnie, bo wiem ze wiedzma na pewno nie ??? Pozdr
Zgłoś wpis

(MalutkaNiepokorna)
Początkujacy
Wiedzmo,nie zwariowalas...to swiat staje do gory nogami i co poniektorzy ludzie glupieja badz nigdy zbyt madrzy nie byli...Przerazajace.....
Viooltje,wyczerpalas temat.....juz nic nie moge dopisac...Moze tylko tyle,ze tez jestem wrogiem......ludzi o ograniczonym swiatopogladzie,hiopkrytow,macicieli bez wzgledu na ich pochodzenie,religie czy poglady polityczne Pozdrowionka
Zgłoś wpis
1988 Postów

(Viooltje)
Latający Holender
hardcore napisał:
1. poszperaj trochę - napewno znajdziesz nici typu polishenemy

Tak, znalazłam, pierwsze co się ukazuje na google to archiwalny film, gdzie Schleswig Holstein wali w Westerplatte i w POLISH ENEMY.

2. wole zdobywać dziewczyny niż iść łóżka z pierwszą lepszą i moji koledzy też - PS. dzięki za pochopna opinię (trochę to świadczy o Tobie ale cóż jakoś się tym nie przejmuje)

To nie była opinia tylko bardzo proste pytanie, przeczytaj jeszcze raz.

3. znam turków i inne narodowosci ,rozmawiam z nimi,mam dużą wiedzę, rozumiem ich ich działanie i wiem jaką mają opinię o nas

Nie wierzę. Ani, że rozmawiasz (w jakim języku?), ani że masz duzą wiedzę (na jaki temat, a propos?), ani że rozumiesz ich działanie. Nie zrozumiałeś prostego zdania po polsku.

4. patrzę na siebie a nie na innych i nie zakładam tematów takich tego typu : Bziku, Toppi, wróturasów - bo po co mam ważniejsze sprawy

To już zupełnie nie na temat.

5.wrógturasów - to nick jak każdy inny a że bardziej kontrowersyjny to coź z tego - gdyby nie ten temat to nawet nie wiedział bym ze taki nick jest - czyli po co to sami rozdmuchujecie - przecież to by umarło śmiercią naturalną

Nick jest kontrowersyjny? To jest w Holandii karalne! Więcej takich idiotyzmów i portal zostanie zlikwidowany, a winni pociągnięci do odpowiedzialności. Sprawa nagłośniona w mediach - jak myślisz, jakie korzyści przyniesie Polakom? Trochę wyobraźni.

6. Należę do osób szczerych więc jak mi ktoś nie pasuję to mówię mu to wprost i wiele osób niezależnie od rasy usłyszało już odemnie niezbyt ciepłe słowa , jeżeli mi cos nie pasowało - ale jestem zdania że lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo

Cenię szczerość. I dlatego zdarza mi się powiedzieć komuś bez względu na jego pochodzenie "ty ch*ju", jeśli jest sukinsynem, ale nie "ty brudasie" dlatego, że ma inny odcień skóry.

A tak w ogóle, radzę zapoznać się ze słówkiem MIZOGINIZM. Bo odnoszę wrażenie, że tak naprawdę o to chodzi wszystkim pseudo-aryjczykom znad Wisły. Choć właśnie w tym kraju jest on ponad miarę rozpowszechniony.

To tyle w tym temacie

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
1988 Postów

(Viooltje)
Latający Holender
Mirekb215 napisał:
Tra vol ta napisał:

Tra vol ta, nie tak do konca, nie do konca zerknij na to :

religiapokoju.blox.pl/2008/07/Biale-mate...iskim-Wschodzie.html

komentarze tez mozna poczytac

Hardcore zgadzam sie z toba w zupelnosci.
Viooltje dla mnie uprzedzenie do nich wzielo sie wlasnie z wiedzy.

Viooltje lubisz mnie, bo wiem ze wiedzma na pewno nie ??? Pozdr

Mirek, przeczytaj co napisałam na swoim profilu. Nic się nie zmieniło.
Mam alergię na głupotę, a trudno nazwać mądrością brak samodzielnego myślenia. Uogólnianie, wrzucanie wszystkich do jednego worka, powielanie zdań i wypowiedzi skompromitowanych w historii nazistów, faszystów i rasistów - to przecież nie mądrość. Tak samo klepanie pacierza jak i bicie czołem w kierunku Mekki jest dla mnie właśnie wynikiem braku samodzielnego myślenia.
Ale ja i tak wierzę w ludzi. Konstruktywna dyskusja - nie obelgi - często pomaga otworzyć zardzewiałe (bo nie używane!) klepki, a całkiem zrzucić te z oczu.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Noooo ale w kolo jest wesolo tak czy nie?? Ogolnie zyjcie sobie i dajcie zyc innym tyle od Blondyna
Zgłoś wpis

(Fighter1956)
Początkujacy
Tak czytam ten temat i nie chce się mi wierzyć że laska nie trawi Turków. Tu chciałbym napisać że może się zapędziłaś że nienawidzisz wszystkich Turków, ja mam uraz do 2 osób tej narodowości, ale znam wielu innych miłych i ciekawych ludzi z tego kraju. Zasanawiam sie gdzie sie podziewa administracja że dopuściła do zaistnienia takiego nicku?? A ja sam osobiście nienawidze i jestem wrogiem konfidentów, nazistów a przedewszystkim rasistów.
Dziewczyno zastanów sie zanim coś zrobisz to nie boli
Zgłoś wpis

Bliżej nas