Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
Aneta Sikora (9102 niezalogowanych)

(Piotruś Paan)
Początkujacy
monia b napisał:
No wlasnie ,wiec bez hypokryzji,wy wszyscy co bronici i ganicie jednoczesnie,ja nie jestem ani za ani przeciw,ale ten ktory wsadza mnie do jednego wora z dziewczynami ktore wyrywja ciacha na imprezach to chyba jaks odmiana rasisty!!!!!!!patrz co piszesz i te Freudowskie teksty ci nie pomoga,popis ?moze nie tu kolegoi wszystkim ukrytym rasistom fuck you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OOOOO Fuck------Monia!! jaki ostry język
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Jezu,jak mi głupio...
Zgłoś wpis

(monia b)
Początkujacy
Wiec skoro A.Freud mial taka psychoanalize i odrzucal funkcje umyslu ludzkiego nad racjonolnoscia ludzkich wyborow i zachowan na rzecz czynnikow irracjinalnych i emocjonalnych to ja jestem wlassnie irracjonalnia i wyrywam te ciacha tak jak mowi pam M,*/*
Zgłoś wpis

(Mirekb215)
Początkujacy
monia b napisał:
No wlasnie ,wiec bez hypokryzji,wy wszyscy co bronici i ganicie jednoczesnie,ja nie jestem ani za ani przeciw,ale ten ktory wsadza mnie do jednego wora z dziewczynami ktore wyrywja ciacha na imprezach to chyba jaks odmiana rasisty!!!!!!!patrz co piszesz i te Freudowskie teksty ci nie pomoga,popis ?moze nie tu kolegoi wszystkim ukrytym rasistom fuck you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O kutwa dla mnie to ty masz mistrzostwo potym jak napisalas ze jakas glupia laska podjela temat to sorry, ale musialem cie wrzucic do tego worka hipokrytko. Pozdrawiam bardzo spokojnie
Zgłoś wpis

(monia b)
Początkujacy
Wiesz tylko odzrzcasz pileczke,lubisz widze ,tak byz zlosliwym,jakis niespelniony,zalamany?
Zgłoś wpis

(Mirekb215)
Początkujacy
monia b napisał:
smieszny jestes,ale zmiencie forum,ja jjesli chodze na imprezy ,nie wyrywam facetow,bo mam swojego i nie musze pisac takich rzeczy na forum!!!!!

Ale jak nie masz swojego to co robisz ???? I wczesniej wcale nie oczekiwalem od ciebie odpowiedzi mimo ze bylo tam pytanie i teraz tez nie

I dzieki ze mi powiedzialas ze chodzilo ci o dziewczyne pod profilem wrogturasow bo bym sie tego nie domyslil wlasnie dlatego specjalnie wspomnialem o wiedzmie
Pozdrawiam i pozdrow Freuda
Zgłoś wpis

(Mirekb215)
Początkujacy
monia b napisał:
Wiesz tylko odzrzcasz pileczke,lubisz widze ,tak byz zlosliwym,jakis niespelniony,zalamany?

Ee tam zlosliwym itp chcesz mnie poznac jak juz nie bedziesz miala chlopaka????
Zgłoś wpis

(monia b)
Początkujacy
sam pozdrow bo chyba jestes w tym swiecie ja mam sie dobrze i koncze ta fantastyczna rozmowe z kims kto nie ma pojecia o tym co mowi,kazdy ma cos do powiedzenia podpierajac sie..hmmm goolgle,wiesz we mnie jest wiecej zlosliwosci niz w tobie ,wiec nie probuj,zegnam
Zgłoś wpis

(monia b)
Początkujacy
nie nie chce,bo bym cie zjadla i ...jak to sie mowi..ok zjadla,nie chce mi sie pisac nawet
Zgłoś wpis

(Mirekb215)
Początkujacy
No to mnie nie rozczarowalas i ale ty zlosliwa jestes z bita smietana smakuje najlepiej
, ale mowisz ze mam sie dowiadywac, jesli chodzi o te spotkanie hehe

Ok koniec zartow Rowniez zycze udanego wieczoru!
Zgłoś wpis

Bliżej nas