Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
(2471 niezalogowanych)

(Adamm)
Początkujacy
Oczywiscie, ze sie wybiore (ostatnio widzialem ich na Pinkpop dwa lata temu) to wielki zespol, chociaz osobiscie wolalem jak byli mniej dostepni i nie grywali na wielkich stadionach ,a pompatycznych symfonii fortepianowych Bellamego nie powstydzilby sie nawet sam Chopin, no ale coz czasy sie zmieniaja.
Ostatni singiel z nowego albumu Undisclosed Desires z pewnoscia zabrzmi w niejednym night clubie w sobotni wieczor i brzmi nieco kiczowato nie zaklocilo to jednak po raz kolejny odebrac wyrazanego swiatopogladu Bellamego , z ktorym poniekad sie zgadzam.
Polecam dla mnie to GENIUSZE.
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Adamm tylko modl sie zeby za duzo Polakow tam nie przyszlo na ten koncert zaby ci obciachu nie narobili bo
z tego co pamietam to wstydzisz sie swojego obywatelstwa.
Zgłoś wpis

(zankowski)
Początkujacy
łoj Marek, mądrego byś coś powiedział w temacie przeze mnie założonym. Może też sie wybierzesz? Widzę że w temacie jesteś

monisiabyd, Adamm kupujcie bilety jak najszybciej
pozniej moze byc problem i kontaktujecie sie na maila - jak w pierwszym poscie
w kupie zawsze razniej (i cieplej)

zanek
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Zankowski wybiore sie na bank bo lubie takie klimaty i thx za newsa
Zgłoś wpis

(zankowski)
Początkujacy
poza tym Marku, jak ty te posty czytasz to ja nie wiem. Chyba korzystasz z tłumacza kontekstowego ze strony www.jestemwkurwiony.tlumacz.pl

Adamm pomstował do niejakiego Boga za stworzenie go Polakiem, a ty od razu skojarzyłeś to ze wstydem za własne pochodzenie. Jakbyś sie dobrze zdjęciu Adamma przyjrzał, to wiedziałbyś, że chlopak chcial sie urodzic w Beverly Hills 90210, tylko nie wyszło. Prawda, Adamm
Zgłoś wpis

(zankowski)
Początkujacy
spox Marek, jakby w sprawe koncertu - pisz na maila

pozdro
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Spox. Mam swoje dojscia do biletow Ale nie wiedzialem o koncercie i dzieki za info.
Co do Adamm...no wiesz jesli dla kogos polskie pochodzenie jest obciachem
to co robi z Polakami na polskim forum
Zreszta nie wazne. Mam nadzieje ze zbierze sie porzadna ekipa na
ten koncercik
Zgłoś wpis

(Adamm)
Początkujacy
Marku jezeli wysililbys sie uruchomic mozg doszedlbys do wniosku , ze nie o obywatelstwo tu chodzi a o pewne zachowania , ktorych nie brakuje i na tym forum, wlasnie w tym kontekscie zapodalem ten cytat, gdyz idealnie pasowal jako komentaz do danej chwili i sposobu zaqchowania co niektorych rodakow....proste?
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
OK Adam, wysililem moj mozg Super jest byc Polakiem
Pozdro
Zgłoś wpis

(kolek)
Początkujacy
moze ja tez sie wybiore !?
wpuszcza mnie w bialych spodniach??
Zgłoś wpis

Bliżej nas