Whahahaha! Back to the childhood, jaki piekny temat!
Janosiki, Ruscy i Niemcy, zamykanie oczu i pani z TV, no i jeszcze wieeeele innych!
Ja juz staro babo jeste, ale pamietam, jak z kuzynem wlazilismy (oboje!) do pudla po odkurzaczu i jezdzilismy "Rudym".
Rura to byla lufa, on Janek, ja Marusia, a Punia(!) mojej babci, maly, bialy kudlacz robil za Szarika! Hej, czasy!
czarniutki napisał: Stary - chwalisz się czy żalisz????
Myśle, że to pierwsze
Zdecydowanie
Ja nie zwiedziłem tak świata może jak Ty, ale wiem, że w Polsce gdzie się nie znajdę będe miał szacunek. Skończ pierdolić
Bo to nie o tym tutaj mowa
I mow do slupa a slup jak dupa
Wyluzuj juz dzieciaku bo to na urode szkodzi takie zycie w ciaglym stresie i walka z CIEMNOSCIA
I zegnam wszystkich....szkoda czasu i nerwow.
Tak obserwuje te wasze przepychanki i wcale sie nie dziwie ze koles dal sobie na luz.
Czarny, panna, kolek...wam sie wydaje ze stworzyliscie grupe wzajemnej adoracji i
sadzicie ze kazdy bedzie wam slodzil. Nie tedy droga kochani. Jak na razie udalo wam
sie doprowadzic do stworzenia polskiego bagienka w ktorym z rozkosza sie zanurzyliscie.
I nie wazny jest smrod jaki was otacza. Wazne ze nikt wam nie podskoczy
Z waszych postow wieje polskoscia w najgorszym tego slowa znaczeniu.
To wlasnie to od czego ucieklem z Polski wiele lat temu i juz nie wracam.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.