Nie wiem naprawdę skąd to chamskie zdjątko wydłubałaś wiedzmo i nie chcę wiedzieć
Od początku byłem za Owsiakiem i z Owsiakiem. W kilku orkiestrach miałem przyjemność uczestniczyć czynnie. Nie wiem jak to teraz wygląda "od środka", ale wówczas było tak żywiołowo i naturalnie że hej
Dajeczadu,ja również jestem za ta akcja. Zdjęcie wydłubałam od znajomych którzy są przeciwko i z którymi dyskutuje o tym od wczoraj. Chciałam wiedzieć co Wy o tym myślicie.Super ze Ty popierasz
Wierze...I mam nadzieje ze jest wiecej takich akcji A czy oszust...nie wiem...Jeli Kolek zarzucasz ze to oszust, sam wez sie za organizacje takiej akcji i zrob to UCZCIWIE i lepiej pozdrowionka
Izek78 napisał: Wierze...I mam nadzieje ze jest wiecej takich akcji A czy oszust...nie wiem...Jeli Kolek zarzucasz ze to oszust, sam wez sie za organizacje takiej akcji i zrob to UCZCIWIE i lepiej pozdrowionka
zaden problem czy podac numer konta na ktore mozecie wplacac kase????
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.