BLONDYNKA dzis jestem w trakcie dochodzenia niesamowitej sprawy a mianowicie "gdzie są moje klucze od auta"mysle ze juz nie dlugo wszystko wyjdzie na jaw nawet jestem tego pewien...CDN
Bo ludzie to gnoje dbają tylko o swoje ... uważają, ze są czyśći... egoisci
To nie moje sa słowa. To legenda ludowa
Izek a czego się spodziewałaś...??? Obłuda i dwulicowość to u niektórych drugie imiona
niestety...
Izek... przecież nam to lata jak bąk koło kwiata
Blondyn napisał: BLONDYNKA dzis jestem w trakcie dochodzenia niesamowitej sprawy a mianowicie "gdzie są moje klucze od auta"mysle ze juz nie dlugo wszystko wyjdzie na jaw nawet jestem tego pewien...CDN
opowiadanie trzyma w napieciu z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy
BLONDYNKA ta sprawa wydawała sie pozornie łatwa..ale musze przyznac w tym momencie ze do takich nie należy Po głebokiej analizie moj trop prowadzi do tylko jednej osoby...CDN
czarniutki napisał: Bo ludzie to gnoje dbają tylko o swoje ... uważają, ze są czyśći... egoisci
To nie moje sa słowa. To legenda ludowa
Izek a czego się spodziewałaś...??? Obłuda i dwulicowość to u niektórych drugie imiona
niestety...
Izek... przecież nam to lata jak bąk koło kwiata
Czarniutki,niestety,masz racje...A ja chcialabym,zebys sie mylil... ten jeden raz
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.