Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Czytali temat:
lu ki Natalia Verka od86 aledruik (517 niezalogowanych)
5 Postów
jerislav
(jerislav)
Początkujacy
Biedronka to sklep, który może Cię pozytywnie zaskoczyć! Choć większość z nas kojarzy ją głównie z codziennymi zakupami spożywczymi, to właśnie tam znajdziesz wiele ciekawych prezenty na każdą okazję na upominki dla rodziny i przyjaciół. Zanim wybierzesz się na zakupy, koniecznie zajrzyj do aktualna biedronka gazetka , czyli najnowszej gazetki promocyjnej sieci. Znajdziesz tam aktualne rabaty, okazje tematyczne i specjalne oferty, dzięki którym możesz kupić wymarzony prezent w atrakcyjnej cenie. To prosty sposób, by zrobić komuś przyjemność i jednocześnie oszczędzić.
Zgłoś wpis
4 Posty
craigfermr
(craigfermr)
Początkujacy
Od dłuższego czasu szukałam pomysłu na prezent dla mojej najlepszej przyjaciółki, która przeprowadziła się do innego miasta i strasznie za nią tęsknię. Chciałam, żeby to było coś, co będzie jej mnie przypominać na co dzień. Wpadłam na pomysł personalizowanej bluzy z haftem, na której umieściłam nasze imiona i współrzędne naszego rodzinnego miasta. Na stronie LuiArt luiart.pl/product-category/bluzy-dla-par/ wszystko było proste, a kontakt z obsługą bardzo miły, bo pomogli mi dobrać odpowiedni rozmiar, żeby bluza nie była za duża. Kiedy przyjaciółka dostała paczkę, zadzwoniła do mnie ze łzami w oczach. Bluza jest przecudna, materiał gruby i miły w dotyku, a haft wykonany perfekcyjnie, bez żadnych supełków. Mówi, że sypia w niej prawie co noc, bo jest taka cieplutka i kojarzy jej się z domem. Mały gest, a tyle znaczy. Polecam każdemu, kto chce wysłać bliskiej osobie kawałek serca w takiej formie.
Zgłoś wpis

Bliżej nas