Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Rozliczenia w firmie - Holandia

Czytali temat:
od86 (16 niezalogowanych)
253 Posty
od86
(od86)
Doświadczony forumowicz
Jak w praktyce rozliczasz płatności z PayU i Przelewy24 w Subiekcie GT i ile czasu zajmuje Ci cały proces?
Zgłoś wpis
270 Postów
Natalia Verka
(Netke) Online
Doświadczony forumowicz
Tak w dużym skrócie - W uwagach do dokumentu sprzedaży (paragon lub fs) automatycznie zapisuje mi się login użytkownika, następnie raz w miesiącu kopiuje sobie wszystkie dokumenty sprzedaży do arkusza w excel, w drugim arkuszu mam miesięczne rozliczenie payu i p24. No i za pomocą formuł (te same co miesiąc) dopasowuję jedno do drugiego i przy okazji sprawdzam czy kwota wpłaty zgadza się z wartością paragonu. Używam Subiekt GT+Sello+Baselinker. Płatności przez p24 i payu mam kilka tys/m-c, całość zajmuje z 3h. Jeśli chodzi o pobrania to przy generowaniu listu przewozowego automatycznie w uwagach pobiera mi się nr paragonu. Na specyfikacji pobrań od firmy kurierskiej mam od razu nr paragonów i ręcznie odklikuję tylko w subiekcie (można pewnie zautomatyzować, ale na tyle szybko to idzie, że odkładam to zawsze na "później". Jeśli chciałbyś wprowadzić terminal do płatności bezgotówkowych, warto jest zajrzeć sobie na stronę Polski bezgotówkowej: polskabezgotowkowa.pl/ Znajdziesz tutaj wszystkie informacje w tym temacie.
Zgłoś wpis

Bliżej nas