Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

testek

Kursy online video - Holandia

Czytali temat:
Natalia Verka sibil36237 frozensoullousingcontrol . (245 niezalogowanych)
343 Posty
Natalia Verka
(Netke)
Doświadczony forumowicz
Prowadzę firmę szkoleniową i chcę zacząć nagrywać kursy online. Problem w tym że nie mam doświadczenia z produkcją video i nie wiem od czego zacząć. Czy mogę to robić sam telefonem czy lepiej zatrudnić profesjonalną ekipę?
Zgłoś wpis
324 Posty
od86
(od86)
Doświadczony forumowicz
Zależy jaki efekt chcesz osiągnąć i jaki budżet masz. Telefonem możesz nagrać podstawowe rzeczy ale jakość może nie być wystarczająca jeśli chcesz sprzedawać kursy. Profesjonalna produkcja daje lepszy dźwięk, oświetlenie i montaż co robi ogromną różnicę w odbiorze. Ludzie są przyzwyczajeni do wysokiej jakości video więc kiepsko zrobione nagrania mogą odstraszyć. Dobrze zrobione video zwiększa wiarygodność i zaangażowanie uczestników. Jak masz budżet to warto zainwestować w profesjonalną produkcję przynajmniej na start. Możesz sprawdzić www.storymakers.pl/video/ gdzie specjalizują się w produkcji video dla firm i mogą pomóc od pomysłu przez scenariusz aż po finalny montaż. Warto porozmawiać z nimi o Twoich potrzebach.
Zgłoś wpis
3 Posty
sibil36237
(sibil36237)
Początkujacy
Bij het bekijken van informatie voor Nederland let ik vaak eerst op de variatie in het spelaanbod. Een platform voelt prettiger wanneer er niet alleen één soort spel centraal staat, maar wanneer verschillende thema’s, stijlen en speelritmes naast elkaar bestaan. Op hommerson.pro/ hommerson komt dat duidelijk naar voren, omdat de inhoud niet beperkt blijft tot één korte beschrijving. Voor spelers in Nederland kan zo’n brede keuze handig zijn, vooral wanneer je af en toe iets anders wilt proberen zonder meteen van omgeving te wisselen. Het maakt de ervaring rustiger, omdat er genoeg afwisseling is binnen dezelfde bekende structuur.
Zgłoś wpis

Bliżej nas