Adamm napisał: wiedźma napisał: czy ktoś może mi powiedzieć coś pozytywnego w ten deszczowy cholerny poniedziałek...
Co za pieny i wspanialy dzien , zzarlem pyszne ravioli i wytrabilem butelke merlota....zycie jest piekne.....jeszcze tiramisu na mnie czeka....ale jazda
smacznego,qrwa,smacznego, aż mi lepiej
wiedźma napisał: Adamm napisał: wiedźma napisał: czy ktoś może mi powiedzieć coś pozytywnego w ten deszczowy cholerny poniedziałek...
Co za pieny i wspanialy dzien , zzarlem pyszne ravioli i wytrabilem butelke merlota....zycie jest piekne.....jeszcze tiramisu na mnie czeka....ale jazda
smacznego,qrwa,smacznego, aż mi lepiej
Tiramisu juz nie dalem rady.....moze ktos ma ochote zapraszam!!!
Mam jeszcze polska surowa i debowa wlasnie otwieram
wiedźma poprawie Ci nastroj bo Ja mam gorzej niz Ty(tylko ze bede klamac parszywie ale tego co w nawiasie nie widzisz)wiec tak nie lubie poniedzialku,nie lubie tez wtorku,sroda jest beznadziejna,czwartek szkoda gadac,piatek jest do dupy,sobota tragedia a niedziela daj ze Mi spokoj
wiedźma napisał: dobra już mi naprawdę lepiej,a na dowód dla wszystkich, w ten "fajny",poniedziałkowy wieczór...
ten genialny utwor , kojarzy mi sie z lista przebojow pr.3 Niedzwieckiego , kto z Was pamieta te sobotnie a pozniej piatkowe wieczory?
a poza tym to uwielbiam poniedzialki!!!!!!
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.