Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

testek

kosmetyczka - Holandia

Czytali temat:
Sonia Śliwińska Agnieszka Iwaszkiewicz Marcin Wiecek kolkimorki16 Veronika Lot nukocha (2333 niezalogowanych)
1 Post
Starsaloon Starsaloon
(Starsaloon)
Początkujacy
Jestem kosmetyczka i wykonuje zabiegi oczyszczania twarzy,henna brwi i rzęs,regulacja brwi,przedłużanie włosów,przedłużanie rzęs,make up dzienny i wieczorowy,paznokcie akrylowe w Zaandam.
Mail na który można sie ze mną kontaktowac to starsaloon@tlen.pl

Pozdrawiam i zapraszam!
Zgłoś wpis
139 Postów
kadon
(kadon)
Stary wyjadacz
Jeśli szukacie kosmetyków na własną rękę, to patrzcie na Avene. Nie znam lepszego połączenia ceny i jakości. Mam swoje lata i coraz więcej zmarszczek. Używam ich HYALURON ACTIV PROCEDURE i super sobie radzi, dobrze wypełnia zmarszczki. A już naprawdę testowałam sporo takich produktów i wiem, na czym polega różnica. Przy tym po prostu widzę dobrą zmianę. I takie powinny być kosmetyki.
Zgłoś wpis
2 Posty
nukocha
(nukocha)
Początkujacy
This forum thread shows how migrants share guidance to build careers abroad. It mirrors Fnaf at fnafgame.io, where survival depends on adapting to hidden systems—here, certificates, language, and networking become keys, proving that resilience and community can transform uncertainty into opportunity in a new country.
Zgłoś wpis

Bliżej nas