Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Forum Holandia

Napisz
od86
od86 1 godzinę temu 16 1

Drzwi przesuwne aluminiowe

Buduję dom z dużymi przeszkleniami i chcę wstawić tarasowe drzwi przesuwne aluminiowe na całą szerokość salonu, jakieś 6 metrów. Martwię się o szczelność i ...

Natalia Verka Natalia Verka przed chwilą

6 metrów to już spory rozmiar ale współczesne systemy przesuwne aluminiowe dają radę bez problemu. Kluczem jest wybrać system który jest zaprojektowany na duże ...

od86
od86 30-12-2024 12:22 548 7

Czy blacha na dach to dobry wybór

Zastanawiam się, czy blacha na dach to dobre rozwiązanie. Słyszałam, że jest lekka i niedroga, ale obawiam się, czy będzie trwała i czy nie będzie głośna ...

JohnSnow12 JohnSnow12 2 godziny temu

Wiele rodzajów metalowych pokryć dachowych jest produkowanych z myślą o izolacji akustycznej. Z pewnością znajdziesz markę odpowiadającą Twoim potrzebom. ...

bidasi1955
bidasi1955 9 godzin temu 71

tłumaczenie z angielskiego na niemiecki

How can high-quality German translations improve a brand’s communication in German-speaking markets?

slicemasternet
slicemasternet 10 godzin temu 23

Jak znaleźć równowagę między pracą w Holandii a relaksem — nawet przy

Życie w Holandii często łączy się z intensywną pracą i szybkim tempem — od długich zmian, po dojazdy, obowiązki domowe, a czasem tęsknotę za krajem. W takich ...

wellos
wellos 1 dzień temu 37 1

What determines success in sports betting?

Hi everyone! I\'m thinking about trying sports betting to earn extra income. Does anyone know a reliable bookmaker that offers big starting bonuses? ...

Anny Keys Anny Keys 1 dzień temu

wellos napisał: Hi everyone! I\'m thinking about trying sports betting to earn extra income. Does anyone know a reliable bookmaker that offers big ...

Joanna Krysiak
Joanna Krysiak 2 dni temu 33

Tymczasowa pomoc finansowa w nagłych potrzebach

Witam. Oferuję okazjonalne i spersonalizowane wsparcie dla osób odpowiedzialnych i uczciwych, które mają tymczasowe potrzeby finansowe lub znajdują się w ...

Natalia Verka
Natalia Verka 5 dni temu 39 1

Usuwanie przebarwień

Dziewczyny, macie jakiś sprawdzony krem, sztyft na usuwanie przebarwień. Kilka wypróbowałam, ale bez efektu.

od86 od86 5 dni temu

Miałam straszną melasmę. Expigment (nie, nie szkodzi) Maść A313 Witamina D3 Dieta zero cukru, minimum weglowodanow. Ustawienie tsh pomiędzy 0,9-1,1

Natalia Verka
Natalia Verka 5 dni temu 46 1

Kursy online video

Prowadzę firmę szkoleniową i chcę zacząć nagrywać kursy online. Problem w tym że nie mam doświadczenia z produkcją video i nie wiem od czego zacząć. Czy mogę ...

od86 od86 5 dni temu

Zależy jaki efekt chcesz osiągnąć i jaki budżet masz. Telefonem możesz nagrać podstawowe rzeczy ale jakość może nie być wystarczająca jeśli chcesz sprzedawać ...

Więcej postów
Forum ogólne Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
Nie ma nowych postów Hobby (290/1008)
2384 19937
przez Netke | przed chwilą Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
887 2361
przez edytajoanna | 2 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
467 1328
przez aledruik | 25-09-2025 17:52 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
74 394
przez digitalguides | 20-08-2025 13:09 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
35 167
przez digijadu | 01-07-2025 11:46 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
29 215
przez Netke | 12-05-2025 07:41 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
871 1905
przez Bozena49z | 6 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
288 1654
przez BillyRusso | 09-11-2025 16:03 Pokaż najpierw ostatnie posty
Regionalne Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów 81 146
przez zazajoj | 19-11-2025 11:15 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 705 2230
przez Sławek Asia | 05-11-2025 21:20 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 72 187
przez Obuch | 03-10-2025 11:12 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 33 11
przez naprawy1233 | 06-12-2023 14:49 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
11 42
przez | 11-06-2025 06:02 Pokaż najpierw ostatnie posty
MojaNiderlandia.pl Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
31 292
przez Ogladajmy | 02-07-2024 16:48 Pokaż najpierw ostatnie posty

Bliżej nas