Produkcja mięsa drobiowego | Plukon | Ommel | Holandia 🇳🇱
Obowiązki:
Praca przy taśmie, w temperaturze ok. 5°C.
-przetwórstwo udek i filetów z kurczaka -usuwanie tłuszczu z udek -zawieszanie udek -pakowanie mięsa -kontrola jakości filetowanie
Zapewniamy:
-,umowa holenderska o pracę -praca na dłużej -wynagrodzenie: 14,06 euro brutto/godz. +30% za nadgodziny + premia 2,25 euro/godz. -wynagrodzenie tygodniowe - grafik: praca na 2 zmiany: 06.00 - 15.00/16.00/17.00; i 15.00 - 23.30. -zakwaterowanie zapewnione płatne 136 euro/tygodniowo, (warunki dobre ) -dojazd do pracy -ubezpieczenie 33,75 euro -opiekę polskojęzycznych koordynatorów
Wymagamy:
-minmalne doświadczenie -mile widziane prawo jazdy -mile widziana znajomość języka angielskiego lub holenderskiego Informacje dodatkowe: Każdy pracownik musi mieć własne obuwie robocze lub zakupić je na miejscu Pracownik musi zabrać ze sobą pościel, podstawowe przybory kuchenne (kubek, sztućce, talerz) oraz wszelkie rzeczy osobistego użytku
Zapraszamy do współpracy!
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres hdoberska@gmail.com Tel.+48 608 044 052
Pośrednictwo pracy Certyfikat 28734 Piła ul.Rynkowa 21 T
Miejsce pracy: Ommel
Opis stanowiska: Praca przy taśmie, w temperaturze ok. 5°C.
-przetwórstwo udek i filetów z kurczaka
-usuwanie tłuszczu z udek
-zawieszanie udek
-pakowanie mięsa
-kontrola jakości
filetowanie
Wymagania: minmalne doświadczenie
-mile widziane prawo jazdy
-mile widziana znajomość języka angielskiego lub holenderskiego
Informacje dodatkowe:
Oferujemy: umowa holenderska o pracę
-praca na dłużej
-wynagrodzenie: 14,06 euro brutto/godz. +30% za nadgodziny + premia 2,25 euro/godz.
-wynagrodzenie tygodniowe
- grafik: praca na 2 zmiany: 06.00 - 15.00/16.00/17.00; i 15.00 - 23.30.
-zakwaterowanie zapewnione płatne 136 euro/tygodniowo, (warunki dobre )
-dojazd do pracy
-ubezpieczenie 33,75 euro
-opiekę polskojęzycznych koordynatorów
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.