Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
Chciałbym zorganizować niespodziankę i zabrać dziewczynę na krótki wyjazd. Fajnie jakby było blisko natury, ale nie totalna dzicz – może być coś z klimatem, ale niekoniecznie góralskie dworki. Ważne, ...
Chciałbym zrobić serię zdjęć (interwałometrem) nocnego nieba z mostu. Droga, którą będę jechała, nie będzie ruchliwa, ale od czasu do czasu może przejeżdżać kilka samochodów. Mam obiektyw ...
Hej wszystkim, Naprawdę przydałaby mi się tutaj rada. Mam misję zostania fotoreporterem i szukam wskazówek. Mam 20 lat i profesjonalnie fotografuję od 16 roku życia. Szczerze mówiąc, od 11 roku ...
Jestem głównie fotografem martwej natury/produktu i ostatnio mam problemy. Mam pracę na pełen etat i czasami dostaję przypadkowe przypływy inspiracji, ale moja kreatywność i motywacja już dawno ...
Najszczęśliwszym dniem w moim życiu był dzień, w którym moje antydepresanty zaczęły działać w zeszłym roku (zdaję sobie sprawę, jak to jest na nosie, ale to naprawdę wiele dla mnie znaczy). W ciągu ...
Sprzedam pellet drzewny worki 15kg, (Din plus/EN plus) pellet drzewny A1 Średnica: 6 mm - 8 mm Wartość energetyczna: ok. 4,9 кВтг/kg Wilgotność: 8-12% Zawartość popiołu: ≤ 0,7% Surowiec: 100% ...
ดูฟรี ! ค่อย ๆ รัก Step by Step ย้อนหลัง EP.5 ตอนใหม่ล่าสุด ละคร Step By Step ค่อยๆรัก Ep.5 (16 พ.ค.66) - WatchLakorn ดู ละคร ย้อนหลัง ดูซีรี่ย์ ค่อย ๆ รัก (2023) Step by Step ตอนที่ 1 2 3 4 5 6 7 8 ...
Galeria fotografii podwodnej, zdjecia fauny i flory morskiej, raf koralowych, wrakow, jaskin. Nie tylko dla nurkomanow. Zapraszam tez do obejrzenia galerii na moim blogu: ...
Hejka!Za kilka dni wybieram sie do Utrechtu.Jesli ktos zna to miasto,prosze o podpowiedz,co ciekawego moglabym tam zwiedzic?pozdr,
Czesc. Szukam towarzyszki w wieku 25do 35 lat na szalony pelen niespodzianek wypad w nieznane regiony belgia i holandia .. 18.09.20 planuje tripa. Dobra zabawa .
Szukam kobiety mam 32 lata , mieszkam tu na stale . W gre wchodzi tylko powarzny zwiazek, nie szukam przygody.
moje amatorskie zdjecia zapraszam chetnych lubie to robic ucze sie jeszcze i przydalyby mi sie osoby do treningu oczywiscie bez oplat free zapraszam monikakaminska.flog.pl ...
Szukam fotografa w Amsterdamie do zdjec typu w plenerze. Mam swoj aparat. Tylko Amsterdam prosze. Wiecej na pw. pozdrawiam serdecznie, Marta
Czy w okolicy Dordrecht/Rotterdam jakiś fotograf portretowy? Co roku przed Wielkanocą robiliśmy córeczkom zdjęcia jak to które zamieszczam. Teraz od dwóch tygodni mieszkamy w NL i raczej małe ...
Kiedy był tam z moim mężem. Bardzo mi się podobało.
Witam Jednym z tematów które lubię fotografować jest graffiti. Wiele z takich malunków stanowi prawdziwe dzieła sztuki. Tak powstała moja kolekcja zdjęć którą nazwałem "Malarstwo ...
Witam Jednym z tematów które lubię fotografować jest graffiti. Wiele z takich malunków stanowi prawdziwe dzieła sztuki. Tak powstała moja kolekcja zdjęć którą nazwałem "Malarstwo ...
Ważne żeby pamiętać, że osoby, które są naturalnie ładne lub przystojne nie zawsze będą w ten sam sposób wychodziły na zdjęciach, bo po prostu nie są fotogeniczne. Bycie fotogenicznym to świadomość ...
Zapraszam do mojej galerii, a jak ktoś ma ochotę powłóczyć się razem ze mną z aparatem po ulicach Hagi - piszcie śmiało. Galeria
www.facebook.com/pages/Sisi-photography-...1747898586172?ref=hl moja galeria
Witam! Szukam ludzi interesujących się fotografią najlepiej z Rotterdamu lub okolic . Interesuje się fotografią od nie dawna i chciałabym zbierać doświadczenie w tej dziedzinie fajnie wymieniać sie ...
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Zapraszam do odwiedzenia mojej galerii fotograficznej pod adresem www.jastrzebski.tychy.pl pozdrawiam Artur Jastrzębski
My Polacy mieszkający, i pracujący w tym kraju, i dla dobra tego kraju, nie życzymy sobie, aby porównywano Nas, w mediach (TV,Radio,oraz portale internetowe) z takim, mniejszościam narodowymi, jak ...
Zapraszam do przejrzenia swojego "portfolio" polubienia strony i śledzenia a także wszystkie chętne osoby zapraszam na sesje zdjęciowe. Okolice Amsterdamu, Hoofddorp'u , Nieuw-Vennep. ...
Mam nadzieję, że się spodobają Co jakiś czas nowe zdjęcia. Alkmar: 1. 2. Amsterdam: 1. 2. 3. Medemblik: 1. 2. 3. Moje okolice: 1. 2.
a to taki mały zbiór kwiatów z 2009 r. p.s nie wiem jak go tu wgrać bo wychodzi ciągle błąd więc zapraszam do galerii
Choke Down On The Grip This seems like an obvious mechanic, but choking down on golfwholesale18 reviews the grip actually ishiner does a lot more than simply get your body closer to the ball to ...
Pilnie szukam mieszkania 2 lub 3 pokojoewgo w Utrechcie.Prosze o pomoc.Nr tel.0616903659.