Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
ze niektore maja juz entego meza a niektore nie moga sobie go znallesc nie musicie sie wysmiewac z planow "miki30" chlopa ma duze plany na przyszlosc . Zaklada poprostu z gory ze jedna/pierwsza jaskolka wiosny nie robi .
Ladne oczyska ma ta bestia .Mam nadzieje ze po zakonczeniu "szukania "(po czesku znaczy to calkiem cos innego to tak na marginesie ) pochwali sie znalesiaskiem
Mam dla ciebie zone, młoda ,zgrabna, zadbana,myślącą poważnie o zyciu, trzymam ja w szafie, żeby się nie zniszczyła, stan idealny, oddam ci ja z papierami za skrzynkę wódki
iraa00 napisał: Mam dla ciebie zone, młoda ,zgrabna, zadbana,myślącą poważnie o zyciu, trzymam ja w szafie, żeby się nie zniszczyła, stan idealny, oddam ci ja z papierami za skrzynkę wódki
Masz ich troche wiecej? Jaki przebieg? Pierwszy wlasciciel? Byla bita?
Bez papierow za ile?
A na jakich warunkach? Jak dlugi mialby byc kontrakt, wynagrodzenie, przewidziane sa jakies alimenty? Trzeba podpisac intercyze? Moglby tez zalaczyc jakies CV, zaswiadczenie o zarobkach, opinie od bylych partnerek....
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.