Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Szukam pomysłu na prezenty dla rodziny na święta - Holandia

Czytali temat:
od86 (423 niezalogowanych)
62 Posty
od86
(od86)
Gaduła
Cześć szukam pomysłu na prezent, może bardziej upominek, na święta dla całej rodziny w dość niskiej cenie. Myślałam o koszu słodyczy, ale to oklepane. Niestety w związku tym, że żyję za granicą szukam czegoś online, a niestety złotówka dla mnie jest dużo droższa niż moja waluta, więc 100 zł to kilkaset dla mnie niestety (i stety) w domu od 18 letniej siostry po 80 babcię 4 osoby i facet też się znajdzie, więc trudno mi wybrać coś odpowiedniego (ewentualnie 4 prezenty, ale do 25-30 zł trudno mi coś znaleźć). Proszę o pomoc nie mam możliwości wrócić do domu na święta, więc chcę chociaż mały upominek wysłać.
Zgłoś wpis
81 Postów
Natalia Verka
(Netke)
Gaduła
Ja robiłam dla całej rodziny plastikowe bombki o średnicy 12-15 cm i wypełniałam je miniaturkami słodyczy: mini Haribo, małe Schogetten, jakieś malutkie mikołaje, Mamby i inne takie + para świątecznych skarpetek. Ładnie wygląda, robi wrażenie i za sztukę wychodzi +/- 20-25 zł ,

Jeśli dołożysz trochę kasy, możesz zastanowić się nad podarowaniem ręcznie malowanych kubeczków z ceramiki Bolesłąwieckiej - będzie to pamiątka na długie lata:
andyceramika.pl/

Zerknij sobie na przykład na ten sklep z ceramiką Bolesłąwiecką
Zgłoś wpis

Bliżej nas