Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Szukam prezentu dla koleżanki - Holandia

Czytali temat:
Natalia Verka timmyvv vovac85820 (189 niezalogowanych)
304 Posty
Natalia Verka
(Netke)
Doświadczony forumowicz
Szukam ciekawego pomysłu na prezent dla koleżanki. Dodam, ze jst obcokrajowcem i chciałabym aby było to coś związanego z polską
Jakieś pomysły?
Zgłoś wpis
286 Postów
od86
(od86)
Doświadczony forumowicz
Tradycyjne kryształowe kieliszki do wódki lub likieru (np. ze wzorami), haftowany obrus na święta, serwetki robione na szydełku (do koszyka na Wielkanoc), bieżnik na stół, polska porcelana, naczynia z Bolesławca, np cukiernica. Takich rzeczy nie ma nigdzie poza Polską.
Zerknij sobie do tego sklepu internetowego:
andyceramika.pl
Znajdziesz tutaj piękne kubki ceramiczne z ceramiki Bolesławiec.
Myślę, ze będzie to piękna opcja prezentowa.
Zgłoś wpis
7 Postów
vovac85820
(vovac85820)
Początkujacy
Personalizowany naszyjnik lub bransoletka z jej inicjałami lub ważnym dla niej motywem, co będzie eleganckim i sentymentalnym upominkiem. Do tego można dołączyć kartę z osobistym życzeniem. To prezent, który na pewno jej się spodoba i przypomni o Waszej więzi.
Zgłoś wpis
12 Posty
bidasi1955
(bidasi1955)
Bywalec
Jeśli zależy Ci na prezencie, który jest jednocześnie praktyczny i wyjątkowy, myślę, że coś z pielęgnacji może być strzałem w dziesiątkę. Twoja przyjaciółka z pewnością doceni produkty, które zadbają o codzienną pielęgnację i zdrowie jej włosów. Jako inspirację polecam sprawdzić zestawy do pielęgnacji azjasklep.com/ bez SLS i silikonów do włosów w AzjaSklep , są delikatne, skuteczne i ładnie zapakowane, więc świetnie sprawdzą się jako prezent od serca.
Zgłoś wpis
7 Postów
timmyvv
(timmyvv)
Początkujacy
Jeśli zależy
Zgłoś wpis

Bliżej nas