Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Ciekawostki. - Holandia

Czytali temat:
(1112 niezalogowanych)
1988 Postów

(Viooltje)
Latający Holender
Trafiłam na fantastyczny artykuł, który polecam wszystkim, którzy choć trochę interesują się otaczającym nas światem fauny i flory.
Czyta się to, jak powieść sf z wątkiem kryminalnym i horroru. A wszystko dzieje się tuż koło nas...
Fascynujące!

www.racjonalista.pl/kk.php/s,1996
Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
Hehe dobre
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
551 Postów

(Baileys)
Latający Holender
Quest jest czasopismem ktore wydawane jest 12 x w roku czyli co miesiac. Quest daje odpowiedz na wiele ciekawych zagadnien i pytan z dnia codziennego . Tu podaje jedno z nich :
www.quest.nl/braintainment/pijlers/vraag...nd-in-bad-zou-zitten
Mozna tez troche poszperac w quest -online i dowiedziec sie calkiem wielu ciekawostek .
Moze kogos zainspiruje do czestrzego czytania tego czasopisma .
Zgłoś wpis
1988 Postów

(Viooltje)
Latający Holender
Quest jest odpowiednikiem - chyba - polskiego Focusa?
Oprócz tych 12-tu numerów rocznie wychodzi jeszcze seria "Quest History", warto poczytać. Czasem rozwala mnie infantylny sposób tłumaczenia zjawisk w dziale: "pytanie&odpowiedź", łopatologia dosłownie. Ale trochę można się dowiedzieć. Też polecam.
Zgłoś wpis

(Adamm)
Początkujacy
Mnie wciaz nurtuje , kto ostatecznie byl pierszy, jajko czy kura?
Coniektorzy twierdza , ze pierwszy byl Adam, a dopiero pozniej Ewa, ja jednak twierdze , ze pierwszy byl ...waz!!! co to mityczny stworca na swoje podobienstwo sklecil....czy jakos tak

Milej niedzieli !!!
Motto na dzis....zamiast na tace ....postaw na siebie!!!
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Ja proponuje "Rzuć granat na tace"
Zgłoś wpis
1988 Postów

(Viooltje)
Latający Holender
O! Adamm zgolił brodę!
Zgłoś wpis

(TORNADO)
Początkujacy
Jaki jest sposób pobrania z tej tacy?
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Tornado niech i klecha się rozerwie
Zgłoś wpis

(Alicja33)
Początkujacy
Adamm napisał:
[quote]Mnie wciaz nurtuje , kto ostatecznie byl pierszy, jajko czy kura?
Coniektorzy twierdza , ze pierwszy byl Adam, a dopiero pozniej Ewa, ja jednak twierdze , ze pierwszy byl ...waz!!! co to mityczny stworca na swoje podobienstwo sklecil....czy jakos tak

To pierwszy był wąż czy jajo węża?
Zgłoś wpis

Bliżej nas