Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Hejka szukam kogoś uczciwego i normalnego do spotkań. Mam 20 lat i mieszkam w Dordrecht. Mogę dojechać w nl wszędzie. możliwy stały układ. Kontakt: whatsapp: +31 657 726 525
Tak , tam jest 2010 rok. Tylko jestem ciekawa czy to jest zwrot czy mam znowu placic. W NL bylam tylko dwa razy na czas wakacji, w 2007 i 2008 r. Kilka lat pozniej dostawalam zwroty podatku ( nigdy sie o niego nie staralam) . Oczywiscie po czasie przychodzily mi nakazy zwrot i wplacalam. teraz sie zastanawiam o co chodzi z tym ? Mam nadzieje,ze to nie kolejne placenie
Według danych z belastingdienst nie uiściłaś żadnej opłaty za ubezpieczenie czyli jeśli dostałaś dodatek do ubezpieczenia to musisz go zwrócić gdyż Ci się nie należał i teraz dodatkowo obciążają Ciebie za zaległe opłaty z ubezpiecznia.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.