Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:

(francislaw)
Początkujacy
Heh, tak..ale uwierz że wszędzie się tak dzieje, gdzie nie są wymagane zaświadczenia o niekaralności. Pozatym co to obchodzi koordynatorów? Swoją rolę spełniają..szukają człowiek do zapełnienia wakatu i..znajdują. A kto się z takimi potem użera? Już wiesz U mnie najczęściej bywali milionerowie z zamrożonymi kontami w Szwajcarii, co to pracowali z nudy. I winka z kartonu pijali do..zamiast kolacji.
Ale czy to świadczy o firmie? Heh, zauważ że praca jest. Tyle że tymczasowa i na telefon..heh, ale to dobra podstawa do załatwienia właśnego meiszkanka, zarejestrowania się jako bezrobotna i ..poszukania pracy w innych już holenderskich biurach gdzie wymagają odrobiny języka, własnego dojazdu i meiszkania. A wiedz że tak robi multum obcokrajowców, którzy są emigrantami. Cóż, jeśłi masz lepsze rozwiązanie na początek toczekam na Twojego kolejnego posta
Zgłoś wpis
1 Post
Marta Gajerska
(Martha28)
Początkujacy
WITAM. SZUKAM OSOBY KTÓRA CHCIAŁA BY ZE MNĄ JECHAĆ DO HOLANDII. JUŻ DWA RAZY JECHAŁAM PRZEZ AGENCJĘ COVEBO I DWA RAZY SAMA MUSI TO BYĆ DZIEWCZYNA. CHODZI O TO,ŻE NIE CHCĘ PO RAZ KOLEJNY BYĆ W POKOJU Z JAKĄŚ OBCĄ OSOBĄ PO PRZYJEŹDZIE DO HOLANDII. NIE WIEM CZEMU ALE CHYBA MIAŁAM ZA KAŻDYM RAZEM PECHA BO MIESZKAŁAM W OBU PRZYPADKACH Z BABKAMI 50-ĘCIO LETNIMI CZYLI OGÓLNIE MASAKRA,ZERO TEMATÓW DO ROZMÓW A NA DODATEK JEDNA BYŁA TAK ZŁOŚLIWA,ŻE O 5RANO SUSZYŁA SOBIE W POKOJU WŁOSY SUSZARKĄ. NIE BĘDĘ ZANUDZAĆ:] JEŻELI NIE CHCESZ JECHAĆ SAMA TO DAJ ZNAĆ:]JA MAM 28 LAT,JESTEM Z KATOWIC. JAKBY CO MOGĘ WYJECHAĆ OD 25MARCA. PROSZĘ PISAĆ NA E-MAIL: FAST66@WP.PL
Zgłoś wpis
724 Posty

(wiciu)
Latający Holender
Za 22lata też będziesz miała 50 lat. I ktoś inny młodszy niebedzie chciał z Tobą przebywać. Oby to niebyły twoje dzieci
Zgłoś wpis

(TORNADO)
Początkujacy
wiciu napisał:
Za 22lata też będziesz miała 50 lat. I ktoś inny młodszy niebedzie chciał z Tobą przebywać. Oby to niebyły twoje dzieci
Brawo Wiciu. Duża szklaneczka. A może ta podróżniczka nie bierze pod uwagę udziału w obchodzeniu 50-tej rocznicy urodzin.
Zgłoś wpis
1 Post
Karol Kluslak
(Karol122em)
Początkujacy
Ja mogę pochwalić tą firmę. Warunki mieszkaniowe były bardzo w porządku. Widać że się starają. Praca była zawsze zagwarantowana, wypłata w terminie- po prostu polecam. Poza tym trzeba pracować to nie wakacje - ale kasa dobra. Co ważne traktują Cie poważnie i profesjonalnie. Jedź i spróbuj to zobaczysz.
Zgłoś wpis
1 Post
Dariusz Duda
(e21DariuszDuda)
Początkujacy
Covebo to agencja, którą mogę polecić. Praca stabilna, kasa zawsze na czas, a koordynatorzy w porządku. Nie było problemów, warto spróbować
Zgłoś wpis

Bliżej nas