Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
szukam tutaj jakies pani lub parki w celu milo spedzenia czasu.
Jak w temacie. Będę potrzebowała auta na tydzień. Możecie kogoś polecić?
Witam Panie szukam kochanki/przyjaciolki moze jakas chetna dyskrecja i higiena wiecej o sibie napisze jak ktos zareaguje
Siema ziomki ! Lubisz ostre zabawy, dominujesz? Potrafisz byc brutalny i bezwzględny? To pisz do mnie. Lubię obsługiwać wulgarnych konkretnych typów którzy sie nie pierdola i dadzą w pysk plaskacza, ...
Witajcie ludziska poszukuje tej kobiety bardzo pilnie...wiem tylko tyle ze pracuje w holandii na logistyce gdzies na magazynach....w okolicach...KAATSHEUVEL.....PILNIE ROSZE O KATAKT NA FB ...
Hej, Atrakcyjna, 29 lat szuka szalonej kolezanki... Więcej info na priv... Pozdrawiam
witam, Michał jestem na pare dni w Holandii w interesach. mam 30 lat szukam pani do miłego spędzenia wieczoru. pozdrawiam Okolice den bosch daucy17@interia.pl
Witam jestem z tilburga i szukam pani do towarzystwa. Mam 27 lat normalny czysty .... tylko brak mi sexu. Jeśli jakaś dama miała bt ochotę na spotkanie w zamian za pomoc finansową to zapraszam do ...
jak w temacie
Wiek 22 Wzrost 186 Waga 71 Oczy Szaro-Zielone Romantyk! Jak w temacie, Dość mam już życia w Polsce tej biedy, tego głupiego ograniczającego prawa, tych podatków. Byłem już w 3 krajach , ...
Cześc ! Czy ktoś z Was wypoczywał może w Alpach? Jak wrażenia? Czy warto jest się tam wybrac? Bo znajoma mnie namawia ale nie wiem czy jechać czy może jest to duży wydatek Jakie macie wrażenia?
Cześć wszystkim, Nazywam się Danny Blijenburg i jestem studentem na Uniwersytecie Nauk Stosowanych w Rotterdamie , obecnie ukończeniu studiów na Wydziale Ekonomii handlowych w SportMarketing & ...
WESOŁYCH SWIAT
Zapraszamy do wstawiania komentarzy na stronie zrzeszającej niezadowolonych użytkowników portalu Niedziela.nl. Postanowiliśmy się przeciwstawić niemoralnym i nieetycznym praktykom stosowanym przez ...
Ja grywam w Counter Strike Source Fajnie się gra, mówiąc przez mikrofon
Serdecznie Państwa witam! Jestem studentką III roku filologii niderlandzkiej Uniwersytetu Wrocławskiego. Obecnie przeprowadzam badania dotyczące procesu wychowawczego - edukacyjnego dzieci ...
Jak w temacie;]
na tym portalu facetom chodzi tylko o sex .A mówią że nie to jedna wielka siciema SAMCE
Na tym portalu niema normalnego czatowania .Tutaj jak niedajesz dupy to odrazu poraszka muwie tu o dziewczynach (zazwyczaj to brzmi tak może umuwimy sie na dyskretne spotkania ) a tylko popisaci to ...
szukam kolezanki
Ja, szczupła brunetka, atrakcyjna w wieku 23/165 cm. Partner, wysoki brunet w wieku 25/180 cm.Jesteśmy młodzi, zadbani, dyskretni, w 100% zdrowi oraz mobilni w każdą SOBOTE. Chcę sprawić duża ...
Czesc szukam fajnej dziewczyny ktora ma troche czasu aby sie spotkac itp (nie jestem lesbijka) po prostu szukam kolezanki
Witam szukam uległych kobiet do wspólnych zabaw BDSM dośwjatczenię nie jest wymagane jeśli chcesz zostać niewolnicom BDSM to dobrze trafiłaś wytresuje każdą sukę . Ja mieszkam w okolicach ...
Tam masz co najmniej kilka dobrze wyposażonych wypożyczalni kamperów. Ale teraz wiesz, taki okres że wszystko praktycznie jest w terenie. Możesz zapytać jeszcze tutaj ...
HEJKA.DWÓCH MOBILNYCH FAJNYCH CHŁOPAKÓW PO TRZYDZIESTCE ZABIERZE DO SIEBIE DWIE KOLEŻANKI NA WEEKEND .SZUKAMY DŁUŻSZEJ ZNAJOMOŚCI CELEM WSPÓLNYCH WEEKENDOWYCH WYPADÓW NAD MORZE, DO WESOŁEGO ...
Dziewięciodniowa impreza Amsterdam Gay Pride, jest największym dorocznym wydarzeniem w stolicy i największym "różowym" festiwalem w Holandii. W tym roku, w dniach od 25 lipca do 2 sierpnia, ...
Witam. Tak jak w temacie szukam ludzi lubiacych i czynnie biorących udział w festiwalach muzycznych na terenie Holandii. Nie mam tu na mysli osob, ktore podniecaja sie imprezami i muzyka w Lunie, ...
Dodam także wczorajszego wątku , co niektórzy bez krępacji i wstydu wysyłają Foto swojego członka w stanie wzwodu , co jest niesmaczne , a tak w nawiasie (żeby to miał co pokazać ) z taką glizdom ...
Hej, czy macie może jakieś uwagi, wskazówki, informacje dotyczące tego co warto zwiedzić, gdzie zjeść, gdzie zamieszkać, jak się zachowywać w Turcji ? Lepiej płacić tam w lirach czy euro ?
szukam chetnych dziewczyn kobiet na spotkanie bez zobowiazań , szukam konkretnych a zarazem temparamentnych , wszystkie zainteresowane zapraszam 1546804 gg lub romciu119@o2.plB)
j_kar napisał: Niby Polonia w Holandii jest liczna, a poznanie kogoś ciekawego przez internet na dłużej graniczy z cudem ;/ To może nie podrywaj przez internet ale w realu ? Sam kiedyś ...
Ostrzegam wszystkich facetów w Belgii i Holandii przed kobieta która wykorzystuje idzie na kasę udaje zakochaną . Jest wredna kaszubką z Władysławowa . Sylwia Budzisz -Wysocka . Uważajcie na nią ...
Hej! Chętnie poznam kogoś do wypadu na siłownie, spacer, kawę... czy nawet siąść i film obczaić czy jakkolwiek miło czas spędzić przy rozmowie. Nowy w NL jestem... wiec chętnie poznam ludzi i ...
Hallo Chciałabym poznać jakieś miłe dziewczyny , aby móc razem pogadać pójść na kawke chciałabym się poczuć w nl jak w pl ale do tego potrzebuje nowych przyjaciółek
Poznam panią z którą spędzę mile mile wolny czas jak i moje samotne wieczory
Hej, jak powyzej z checia poznamy pare z Rijswijk (okolice Boohard). Mowimy rowniez po holendersku i angielsku wiec nie bedzie rowniez problemu z para mieszana. Pozdrawiamy Marta i Tomek aha nasz ...
Hej szukam nimfomanki z Hoornu lub okolic.Pozdrawiam
...
Posiadam forda mondeo mk3. Czasami wybieramy sie gdzieś na rowery z rodziną. W jaki sposób najwygodniej przewozić 3 rowery tym autem? Czy to jest w ogóle możliwe ?
Znalazłem fajne auto, trochę bite ale po dużej przecenie. Jaki może być koszt wynajęcia lawety do ściągnięcia go do PL? Okolice Wawy.
Hej nazywam się Jola i jestem w Holandii od niedawna, ciesze się że tu przyjechałam, ale niestety ciężko jest znaleźć nowych znajomych. Ostatnio nawet postanowiłam poszukać w internecie i ku mojemu ...
24 letni facet szuka dojrzałej kobiety do spontanicznych chwil. Zapraszam panie na mojego meila lepiej mnie poznac. mysteriousguy24@wp.pl
Hurtowa WYPRZEDAŻ orginalnych telefonów Samsung GALAXY S 4 Wymiary: 136,6 x 69.8 x 7.9 mm Waga: 130 g Ekran dotykowy: Tak Klawiatura Qwerty: Nie Klawiatura numeryczna: Nie Pasma pracy: ...
Witam Jak w tytule chętnie poznam dziewczynę z którą mogłbym wspólnie spędzić czas wedle wspólnych pragnien i chęci.Ja należe do raczej prawie normalnych chlopaków bo wcale za normalnego się nie ...
tak jak w temacie napisałam przygarnę rower. Może być zniszczony, a nawet niesprawny. Ewentualnie kupię za niewielką kwotę, ponieważ ma on mi służyć jako środek lokomocji w poszukiwaniu pracy ...
wspolny wypad,piwko,pogaduchy,kawka?
Witam wszystkich Mam pytanko dotyczące igieł do przekłuwania. Ostatnio napaliłam się na kolczyk w górej wardze typu kolczyk monroe , a ja nie pójde do salonu tylko wszystko jak zawsze chce sama , ...
Czesc, z gory przepraszam za brak polskich znakow. Przechodzac do sedna, razem z mezem i dziecmi mieszkamy od kilku lat w Rijswijku i na brak znajomych nie narzekamy. Jedna rzecz, z powodu ktorej ...
niedziela to totalna porażka zachowuje sie jak Putin myśli ze mu wszystko wolno my zdecydowaliśmy się złożyć papiery do sadu zbieramy chętnych do pozwu zbiorowego myślę ze możemy zebrać ok 30 firm ...
witam
Witam, czy jest ktoś z Holandii okolice Haarlemu, kto wybiera sie na woodstock do Polski i zabrałby mnie ze sobą? Szukam osoby z którą mógłbym sie zabrać (zapłace). Pozdrawiam
Hej wszystkim w związku ze wszech obecnie panującymi przecenami pomyślałam, że fajnie byłoby się podzielić jakimiś fajnymi miejscami gdzie można kupić jakieś perełki w dobrych cenach, mogą to być ...
WITAM , SZUKAM KOGOS KTO ZDAL VCA-VOL W JEZYKU ANGIELSKIM
Zapraszamy na polska dyskoteke ,w kazdy piatek start 20.00 Maasambacht 14 w Maasdijk, 20 km od Den Haag Netherlands www.facebook.com/happy.valley.10
mamy dla Panstwa wynajem mieszkan w czesci Nord Brabant min Tilburg,Den Bosch,Eindhoven, wszystkie nasze oferty zamieszczone sa na stronie www.aneta.nl JAKO jedyni w regionie pobieramy ...
cześć, tak jak w temacie może są tutaj osoby chętne na wypad gdziekolwiek, może zna ktoś jakieś ciekawe miejsca w naszej okolicy - odkrywanie przedemna może ktoś jak ja popada w stagnacje ...