Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
Zachody nad morzem kto lubi?
Poznam sympatczną kolezanke z mojej okolicy a w zamian zyskuje sympatycznego kolegę. Nie szukam dziewczyny do towarzystwa tylko fajnej kumpeli...
Poznam koleżanki z okolic Rotterdam cel wspolne wyjście na imprezę
Uithoorn
Szukam pokoju 1 osobowego do wynajęcia dla kobiety Uithoorn
czy ktoś z tu obecych miał to szczęście i udało mu sie omówić na normalne spotkanie ? kawe i pogaduchy ?
Czy ktoś miał sytuacje taką ze dostał mandat w Belgii i od 2 miesiecy jeszcze nic nie przyszło??
hejka, szukam jakis fajnych ludzi z Polski, tak po prostu.. zeby sie spotkac, pogadac, wymienic pare pogladow na temat holendrow itp nudno tuu zwlaszcza jak jest sie jedyna Polka w okolicy (oby nie ...
Cześć Jestem fotografem. Na kilka dni przybyłem do Amersfoort i chętnie zrealizowałbym sesję zdjęciową. Czy znalazłaby się dziewczyna gotowa do pozowania? Proponuję interesującą sesję miejską. ...
Witam mam na imię Janek wiek 35 lat poszukuję kobiety do stałego związku,jestem otwarty,samotny,nie pijący alkoholu,miły wierny, lojalny, jestem byłym ratownikiem medycznym ,na obecną chwilę wykonuje ...
Dziewczyny, Może spacer, rower, teren, rolki, cross, spadochron, Aktywnie i spontanicznie xD
Hej, Jestem nowy w Enschede. Chetnie poznam kogos nowego do spedzania wolnego czasu. Najlepiej towarzyszkę do sportu i podrozy. Pozdrawiam +484608672320 Łukasz
Blisko czy Daleko Mieszkacie ?? Od Miast np: ( Boskoop ) (Waddinxveen ) (Gouda ) ( i Oklice )
Ktoś z okolic Noordwijkerhout/Noordwijk?
co tam slychac ,. jakie plany na weekend
Czy znajdę tu kogoś z Zaltbommel lub okolicy ??
WITAM,SŁYSZAŁ KTOŚ COŚ O DOBREJ PRACY ? DLA MAGAZYNIERA/OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO/ANGIELSKI KOMUNIKATYWNY/Z BSN
Hejka wszystkim chętnie poznam ludzie kobiety monnickendam Amsterdam okolica
Hej. Poznam tu kogoś z okolic Ammerzoden?
Poznam wartościową bez przygód tylko normalne !
Witam. Przeglądając forum i społeczność dochodzę do wniosku że na tym forum nie ma opcji na poznanie normalnej dziewczyny z Amsterdamu. Bo jak nie zdjęcia z przed 10 lat to jakieś typowe anonse xxx. ...
WITAJ TAK SAMO POMYSLALAM O MESZCZYZNACH ZE RACZEJ NIE MA POZDRAWIAM
Witam Poszukujemy 3 dojrzałych Pań które spędzą z nami Sylwestra . Jesteśmy w wieku od 36 do 42 lat. Zadbani, realni sympatyczni.
Może jest ktoś kto nie śpi?
Witam chetnie poznam nowe osoby lubi.torun@gmail.com
Sprzedam Mieszkanie Warszawa, Jelonki, 47 m2
Dzień dobry, Chciałbym zaoferować współpracę osobie, która bardzo dobrze zna się na pozycjonowaniu serwisów pod konkretne kraje lub globalnie. Współpraca polega na zarabianiu na jednej z ...
Jest ktoś chętny na spotkanie darmowe z młodym . Podejdź po mnie tera . Otwarty na propozycje .
spotkam się na kawe w landgaaf, miły sympatyczny misiek, przyjechałem tu do pracy na kilka misięcy i mam sporo czasu wolnego
Witam,jestem nowy w Nl,szukam kogoś do pogadania i spedzenia wolnego czasu,nie chodzi mi sex spotkania,sposnsoring itp.
Region: Limburgia Witam panie chcialbym przezyc przygode milosna jakby jakas pani byla chetna poszerzyc moje perspektywy zapraszam lubi.torun@gmail.com rowniez pania chetnie oferuje masazyk ...
Witam poznam panią z Holandii ja 29lat spragniony czułości piszcie email lub sms ale i ttak lipa pewnie
20 LATEK SZUKA SEKSU W ZAMIAN ZA SEKS DROGIE PREZENTY WYCIECZKI ITP NAPISZ
Jak w tytule, chętnie poznam na stale. Ja 22/182/75, niedoswiadczony ale bardzo ulegly, pasywny. Najlepiej jakbys mial lokum, ale jesli tylko cie najdsie ochota podjedz autem a ja z kolan grzecznie ...
Masz ochote ze mna pojechac w sobote rano I wrucimy ok 14tej do tilburga interesuje mnie tylko towarzystwo stawiam maca lub burgerkinga po gadamy posmiejemy sie czas ci z leci! Masz czas sie wyrwac ...
Jestem przystojnym 40 letnim spokojny z respektem zadbane facetem szukam kochanki na staly uklad z okolic tilburga Wiek do 40 lat Pozdrowienia beny
Cześć. Jak to jest z leczeniem tego raka. Czy nadal jest to pewna smierć ?
Szukam dziewczyny na spotkanie w macdonals jestem upszejmy z respektem meszczyzna 40 letnim Mac w tilburgu I jak przystaje ja stawiam Niedziela pod wieczur ok 20.00 Kto przyjdzie? Posmiejemy ...
Witam, wraz z kumplem wybieramy sie do Eindhoven na festiwal i szukamy ekipy z która będziemy sie kozacko bawić ! Czy ktos z was sie wybiera ?
WItam.Szukam osoby ktora pomoze mi zweryfikowac konto bukmacherskie Betfair tzn musi posiadac telefon stacjonarny w Holandii i odbierze telefon od konsultanta. Oczywiscie zapłace za pomoc ...
Niezależnie od tego czy jesteście w związku małżeńskim, czy w wolnej relacji w łóżku zdarzają się problemy. Trudny i wstydliwy temat, ale warto wtedy zasięgnąć pomocy specjalisty, mimo barier ...
Do czego służy mężczyzna ...? Mężczyzna z krwi i kości - Kochanek Kobiety .... Czy Wszyscy Faceci to Super Kochankowie ? - NIE !!! Naprawde , wiem o czym mowię . Przeprowadziłem badania , ...
Tak jak w temacie poszukuje kobiety max do 35/lat do dyskretnych sex spotkan bez wchodzenia sobie w zycie mozliwa dluzsza relacja ,interesuja mnie Panie Lub Pani zadbana zdecydowana zabawna dyskretna ...
Pan dla Pani Pilne 0684136789Pan dla Pani Pilne 0684136789Pan dla Pani Pilne 0684136789Pan dla Pani Pilne 0684136789
Witam poszukuje ładnej kobiety na miły wieczór okolice Maastricht
"Ja nie watpę że pani mąż się zabezpieczył na taką ewenualność zawsze był znany z takiego...." noooo z jakiego filmu ten cytat?
Są w sieci strony, na ktorych oferują łódki na wynajem. Na przykład tutaj; zegluj.pl/czartery/mazury Jest to sprawdzona strona, polecana na wielu forach i wynajmujac tam łódkę masz pewność,że ...
Siemka, mam 20 lat jestem w Holandii i szukam fajnej znajomej na mile ch we ile ja przystojny wysportowany dobrze ubrany. . Czekaam opisujcie sie. 187cm wzrostu i podobno mega przystoprzystojny ...
Czat na wieczorna chandre xd
Ja przepraszam gdy kogoś obrażę. Nie potrafię jednak na to inaczej zareagować. Dotyczy to zamieszczanych ogłoszeń na MN. Wypowiedż moja skierowana jest do właścicieli portalu. Na pewno jest to nie ...
Mam prośbe, mojego dorosłego syna dopadła rwa kulszowa, znacie jakies bardzo dobre sposoby na to?
Czesć. Wiem,że jak pracuje sie za granicą to jest opcja wzięcia krdytu hipotecznego w Polsce. Jak jest jednak z kredytem gotowkowym? Jest możliwośc czy nie?
Witam, Zamierzam założyć firmę w Holandii i potrzebne jest mi zameldowanie za które zapłacę. Jeśli ktoś mógłbyby mnie zameldować proszę o kontakt. Aktualnie jestem w Rotterdamie.
proszę Was o szybkie i dobre przepisy na obiad u mnie lubią wszyscy chude mięsa
Siemka jest tu na tym portalu chat gdzie mozna z ludzmi popisac procz forum?