Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
polskie jedzenie- Maasmechelen Windelsteenstraat 12a 27 /11/2010 o godz 16- 21(zapraszamy chetnych)
uwaga nabor osob, ktore chca uczyc sie holenderskiego, do id college, za darmo, jedyny koszt to 80,00 euro za ksiązki, nauka jest darmowa!!! spotkanie 29.09 godzina 18.30 Lisse, Achterweg 7 ...
DAJCIE ZNAC POD NR TEL. 0031 649 294 375 POZDRAWIAM I DO USLYSZENIA
jakie dokumenty i jakie kryteria trzeba spełnić żeby dostać podatek dla bezrobotnych.
Chcialbym sie dowiedziec wiecej na ten temat. wiem ze czas jest do konca kwietnia. Pytanie pozostaje co zrobic jesli chodzi o polskę. Co skladam za pit i czy wystarczy moze sama informacja do urzedu ...
Dostałam pracę przez biuro holenderskie,mam SOFII nr lecz nie mam ubezpieczenia holenderskiego.co muszę zrobić,gdzie się udać?Pozdrawiam
oszukanych pracowników zapraszam na strony SNCU - więcej znajdziecie tutaj http://e-migrant.eu/forum,nieuczciwi_pracodawcy,23,1.html oszukanym przez firmy rozliczajace podatki polecam ten kontakt ...
Nie mam meldunku,tylko adres do korespondencji.Jakiego ubezpieczyciela wybrać,żeby było jak najszybciej?Czy załatwię to przez internet?
Biore udział w konkursie ... w ktorym do wygrania jest profesjonalna sesja zdjeciowa do cosmo... czyli spelnienie mojego marzenia(jednego z wielu ).... pomozesz ? oddasz swój glosik na mnie ? ...
witam jesli szukacie polskiej i profesjonalnej fryzjerki,zapraszam,mieszkam w schiedam,strz.meskie 6 euro,damskie 10,pasemka od 25(cena zalezna od dl.wlosow),baleyage od 35,henna,kepki rzes,pracuje ...
czesc, w przyszly weekend mam zamiar wybrac sie z kolezanka do Brukseli. znacie jakies ciekawe miejsca, kluby, puby gdzie mozna spedzic szalona sobotnia noc???