Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
witam mieszkam w olen jak ktoś chętny na kawke lub spacer w ładna pogode to zapraszam.mieszkam tu od 5miesiecy i niestetyy nie pracuje.mam synka 3letniego chętnie pozna też znajomych.
Hej Dziewczyny! Mieszkam od 2 tyg w Reet,blisko Antwerpen...będę tu przez najblizsze 10 msc,jestem au pair u rodziny belgijskiej;;;jesli ktos ma czas,ochote lub po prostu czuje sie samotny jak ...
Sa jakies wolne dziewczyny w Chaam???dajcie znac tez sie nudze
FIRMA POSREDNICZACA W EINDHOVEN POSZUKUJE FACHOWCOW DO PRACY W ZAWODZIE DROBIARSKIM.KONKRETNIE SZUKAMY ROZBIERACZY DROBIU ORAZ ROZBIERACZY WIEPRZOWINY ORAZ WOLOWINY.INTERESSE? 0495550088 CZEKAMY I ...
Witam , czy ktoś z Was miał już kontrole policji skarbowej jadąc samochodem na polskich blachach??? Mnie zatrzymali i powiadomili ze jade po ich drogach nie legalnie ,ponieważ mieszkam w holandii ...
Siemano witam szukam znajomych w Groningen i okolic jestem tu od niedawna i troszke jest przykro samemu na obczyżnie pozdrawiam
CHCESZ ZOSTAC PREZENTEREM RADIA -NAPISZ...GWARANTUJEMY DOBRA ZABAWE I MILE GRANIE NA NASZYM RADIU ASTON...www.radioaston.hpu.pl ,informacje uzyskasz piszac do mnie....zapraszam wszystkich....
e trawolta, chyba ci sie troche pomieszalo, forum to nie smietnik, gdzie poszanowanie ludzkich uczuc pokemonnie, nie mozna sciagnac gaci zrobic pare fotek i wrzucic na forum wlasnych genitali bo to ...
jakie dokumenty i jakie kryteria czeba mieć żeby dostać zasiłek dla bezrobotnych tzw ww?
WITAMY SERDECZNIE klub ZAKRECONE zaprasza na jedyne takie w tym roku WALENTYNKI!!! Gramy na żywo polskie nuty, ale nie tylko! Zaczynamy 12,02,2011 o godz. 20,00, a konczymy ...
Ja szukam meza- ktos chetny? :-D Buhahahaha....
mam 19 lat. studiuje w amsterdamie . chetnie poznam dziewczyny/chlopakow w podobnym wieku tez z Amsterdamu pisac!!
DAJCIE ZNAC NA TEL JESLI JESTESCIE CHETNE POZNAC MNI BLIZEJ. CHETNIE POZNAM KAZDA Z WAS POZDRAWIAM TEL KONTAKTOWY 0031 649294375
Patryk Berthelsen
12-01-2011 17:03
Witamy! Restauracja Shalom w Hoofddorpie zaprasza na niezapomniana Noc Sylwestrowa 2011! W naszej ofercie znajduje sie miedzy innymi pysznie zastwaiony szwedzki stol, ktory zadololi kazdego. O ...
czy znacie może adres telefon lub jaki kolwiek kontakt do firmy niemieckiej która zatrudnia polskich zbrojarzy przy budowie elektrowni w Eemshaven lub nr do polaka który prowadzi grupy polskich ...
polskie jedzenie- Maasmechelen Windelsteenstraat 12a 27 /11/2010 o godz 16- 21(zapraszamy chetnych)
uwaga nabor osob, ktore chca uczyc sie holenderskiego, do id college, za darmo, jedyny koszt to 80,00 euro za ksiązki, nauka jest darmowa!!! spotkanie 29.09 godzina 18.30 Lisse, Achterweg 7 ...
DAJCIE ZNAC POD NR TEL. 0031 649 294 375 POZDRAWIAM I DO USLYSZENIA
jakie dokumenty i jakie kryteria trzeba spełnić żeby dostać podatek dla bezrobotnych.
Karol S
07-09-2010 19:30
I.... .......
01-05-2010 20:03
Chcialbym sie dowiedziec wiecej na ten temat. wiem ze czas jest do konca kwietnia. Pytanie pozostaje co zrobic jesli chodzi o polskę. Co skladam za pit i czy wystarczy moze sama informacja do urzedu ...
Kasia M
20-02-2010 21:12
Dostałam pracę przez biuro holenderskie,mam SOFII nr lecz nie mam ubezpieczenia holenderskiego.co muszę zrobić,gdzie się udać?Pozdrawiam
oszukanych pracowników zapraszam na strony SNCU - więcej znajdziecie tutaj http://e-migrant.eu/forum,nieuczciwi_pracodawcy,23,1.html oszukanym przez firmy rozliczajace podatki polecam ten kontakt ...
Nie mam meldunku,tylko adres do korespondencji.Jakiego ubezpieczyciela wybrać,żeby było jak najszybciej?Czy załatwię to przez internet?
Biore udział w konkursie ... w ktorym do wygrania jest profesjonalna sesja zdjeciowa do cosmo... czyli spelnienie mojego marzenia(jednego z wielu ).... pomozesz ? oddasz swój glosik na mnie ? ...
witam jesli szukacie polskiej i profesjonalnej fryzjerki,zapraszam,mieszkam w schiedam,strz.meskie 6 euro,damskie 10,pasemka od 25(cena zalezna od dl.wlosow),baleyage od 35,henna,kepki rzes,pracuje ...
czesc, w przyszly weekend mam zamiar wybrac sie z kolezanka do Brukseli. znacie jakies ciekawe miejsca, kluby, puby gdzie mozna spedzic szalona sobotnia noc???