Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
Activityware IT kadon (4035 niezalogowanych)
372 Posty

(BZIQ)
Doświadczony forumowicz
Joasiu,no weź...ochajtaj się z holenderką....
Zgłoś wpis
551 Postów

(Baileys)
Latający Holender
no chyba to zrobie tez bede jezdzic rangeiem po roli i bede miala czas na nudzenie sie bo bycie zona Holendera daje bedzo druk leven .
Zgłoś wpis
372 Posty

(BZIQ)
Doświadczony forumowicz
Hahaha,nawet nie sposób zaprzeczyć
Zgłoś wpis
4 Posty
MAREK ZEGAREK
(PM77)
Początkujacy
francisław napisał:
Jaka słoma??? Nie jestem wieśniakiem urodziłem się w Hadze a moja rodzina od strony mamy pochodzi z Świnoujścia. Więc ni jestem wieśniakiem.Jeżdżę Range roverem z 2004 roku więc nie jestem wieśniakiem

NIE MOGĘ PRZEJŚĆ KOŁO TEGO SPOKOJNIE FRANCISZKU ja wnioskuje z twoich wypowiedzi że jesteś naprawde zwykłym WIEŚNIAKIEM zawracasz dupe i wqurwiasz ludzi tematami o których nie masz pojęcia czepiasz się i robisz z siebie PATRYJOTĘ na co ty liczysz na oklaski dla mnie jesteś wieśniakiem z wystającą słomom w butach wozisz się taczką gnoju z 2004 rokuuu a holenderkę jaką posiadasz to łaciata z wioski ŚWIŃSKIE/UJŚCIE. Ja pochodze ze Świnoujścia i wstyd mi za ciebie. A i na przyszłość jak wpadniesz na pomysł umieszczenia nowego wątku na forum przemyśl to ze dwa razy i jak nadal będziesz miał dylemat zamieść lepiej ogłoszenie PILNIE POSZUKUJE PSYCHOLOGA okolice Hagi na wczoraj
Wielki szacun dla kolesi którzy ciongneli ten wątek i próbowali koledze pokazać drogę do strzelenia se baranka pozdrawiam

Przeryłem neta i znalazłem fote pasującą FRANCISŁAWA
Zgłoś wpis

(BV Makelaar)
Początkujacy
Zgłoś wpis
107 Postów
Easy Rider
(Hells Angel)
Stary wyjadacz
twoje zdjecie profilowe tez by do niego pasowalo
Zgłoś wpis

Bliżej nas