Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

Czytali temat:
(6869 niezalogowanych)
3 Posty
Kamil P
(kamilek1986)
Początkujacy
Witam,
A wiec Ja wyjechalem dla przygody. Ponieważ nic Mnie nie trzymie w Polsce,nie mam zobowiazań,lubie zwiedzac,imprezowac .Wszystko zaczęlo sie od wyrobienia obywatelstwa Niemieckiego,wtedy wyjechalem do siostry do Monachium zafascynowany zyciem wielkiego miasta .Lecz niestety brak znajomych i mentalnosc tamtejszych ludzi drażni Mnie .Potem nadazyla sie okazja wyjazdu do Holandii i musze przyznac zafascynowal Mnie ten kraj Szkoda tylko ,że moje jezyki obce są na slabym poziomie ale mysle ze pod szkole sie i bedzie dobrze. Aktualnie wrócilem do Polski,ale z początkiem wiosny znów wróce ciekawy nowych doznan i zaglebienia sie w kulture tego kraju "The World Is Mine" pozdrawiam

ps: Krysienka masz racje jesli nie poznasz samego siebie,nigdy nie odkryjesz sensu Swiata...
Zgłoś wpis
5 Postów
Lucja Voortman
(Pepsi)
Początkujacy
Miłość,przyjażń,szczęście.Materialnie jest mi tutaj gorzej, ale mogę liczyć na pomoc ze strony rodziny i przjaciół z Polski.Nie jestem w tym odosobniona.Duża bużka!!!!!!!
Zgłoś wpis

(Izek78)
Początkujacy
W sumie mnie do Holandii sprowadzil przypadek Dluga i niekoniecznie smieszna historia I przyjechalam tu z Wloch,nie z Polski...Ale powodowala mna milosc jesli chodzi o przyjazd tutaj...I nie zaluje,zwiazek sie rozpadl,ja zostalam
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
przypadek,kasa i jeszcze raz przypadek.
Zgłoś wpis

(zankowski)
Początkujacy
Spierdykałem przed babą (jak bony dydy)

Najgorsze jest to, że chyba zaraz znowu będę musiał. Pytanie - gdzie?
Zgłoś wpis

(czarniutki)
Początkujacy
aaaaa nie powiem
Sytuacja polityczna mnie zmusila
Zgłoś wpis

(Edziutek)
Początkujacy
Mnie do Holandii sprowadzila tesknotam mojego synka za tata!Trudno mi bylo tlumaczyc czego tatus jest w domu 3 razy w roku i tylko na 2 tygodnie.....Teraz moje malenstwo ma tatusia codziennie przy sobie wiec i ja jestem szczesliwa.... Pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis

(czarniutki)
Początkujacy
A było w Lublinie zostać
Joke
Zgłoś wpis

(Edziutek)
Początkujacy
Krzys....
Zgłoś wpis

(czarniutki)
Początkujacy