MichałJuźwikowski
przed chwilą
Aparat 5k Aliexpress Interpolacja pikseli 75M ibb.co/DfTwVWsD
Sierpień
MichałJuźwikowski
przed chwilą
Aparat 5k Aliexpress Interpolacja pikseli 75M ibb.co/DfTwVWsD
Potrzebuję wydrukować prototyp małego elementu mechanicznego, plik STL mam gotowy. Pierwszy raz zamawiałem druk 3D i nie wiem jak to wygląda od strony procesu ...
od86
22 godzin temu
Przy zamawianiu druku 3D po raz pierwszy proces jest prostszy niż się wydaje. Wgrywasz plik STL na stronę albo wysyłasz mailem, określasz materiał i ...
Staramy się z mężem o dziecko od ponad roku bez efektu. Mam 32 lata i regularny cykl więc nie rozumiem dlaczego nie wychodzi. Kiedy należy zacząć diagnostykę ...
od86
23 godzin temu
Rok starań bez efektu przy regularnym cyklu i poniżej 35 roku życia to faktycznie moment kiedy diagnostyka ma sens i warto się nie wahać. Przy diagnostyce ...
Ile trwa wyrobienie nowego dowodu po zgubieniu i czy mogę w tym czasie gdzieś się wylegitymować jeśli nie mam żadnego dokumentu przy sobie?
od86
23 godzin temu
Nowy dowód po złożeniu wniosku jest gotowy zazwyczaj w ciągu 30 dni przy standardowym trybie. Przy składaniu wniosku w urzędzie dostajesz zaświadczenie o ...
Planuję urodziny na wodzie w Giżycku dla 15 osób i słyszałam że można wynająć jacht ze sternikiem żeby nie martwić się o prowadzenie łódki. Jak to wygląda i ...
od86
24 godzin temu
Rejs ze sternikiem to właśnie idealna opcja dla osób bez doświadczenia bo sternik ogarnia całą techniczną stronę żeglowania a ty skupiasz się na imprezie i ...
Szukam dobrego salonu depilacji laserowej w Warszawie Na jakie włoski najlepiej działa laser?
kadon
1 dzień temu
A macie kogoś z Bydgoszczy?
Witam wszystkich cos malo sie pisze o sporcie na tym forum chodzi ktos na silownie w hadze ? jesli tak to gdzie ? zamierzam sie zapisac razem z ...
kadon
1 dzień temu
A które miejsce polecicie teraz?
Witam miłe szalone panie, szukam koleżanki do ciekawych rozmów o wszystkim i o niczym. Zapraszam do kontaktu
| Forum ogólne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
|
2699 | 22273 |
przez nicolasverel | 22-08-2026 13:45
|
||
|
|
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
|
916 | 2421 |
przez Ulituk | 4 dni temu
|
||
|
|
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
|
484 | 1352 |
przez od86 | 23 godzin temu
|
||
|
|
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
|
74 | 394 |
przez digitalguides | 20-08-2025 13:09
|
||
|
|
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
|
35 | 167 |
przez digijadu | 01-07-2025 11:46
|
||
|
|
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
|
29 | 216 | |||
|
|
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
|
936 | 1991 |
przez od86 | 22 godzin temu
|
||
|
|
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
|
288 | 1659 |
przez paul57ba | 29-05-2026 11:21
|
||
| Regionalne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
97 | 159 | ||
|
|
741 | 2278 |
przez Xxxxxxhahahah | 2 dni temu
|
|
|
|
77 | 188 |
przez kadon | 1 dzień temu
|
|
|
|
38 | 11 |
przez Bandaa | 23-08-2026 14:03
|
|
|
|
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
|
11 | 43 |
przez PoloniaBus | 26-04-2026 11:11
|
| MojaNiderlandia.pl | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
|
32 | 292 |
przez Ogladajmy | 02-07-2024 16:48
|
|
|||||