Natalia Verka
47 minut temu
Rozmawiałam z lekarzem i podmywać powinno się max raz dziennie inaczej wymywamy florę bakteryjną i z tego są infekcje. Polecił mi hipoalergiczny płyn do ...
Szukam informacji o bezpiecznych środkach do higieny intymnej? Czego warto jest używać na co dzień?
Natalia Verka
47 minut temu
Rozmawiałam z lekarzem i podmywać powinno się max raz dziennie inaczej wymywamy florę bakteryjną i z tego są infekcje. Polecił mi hipoalergiczny płyn do ...
Czy możęcie polecić skuteczne zabiegi na twarz? Dodam, ze mam 34 lata ale widzę u siebie efekty opadania .....
Natalia Verka
2 godziny temu
Mam 42 lata,piję dużo wody,od lat stosuję masaż gua sha,ćwiczę jogę twarzy,na dzień stosuję serum z witaminą C oraz spf 50 przez cały rok,na noc retinol (oba ...
Working with DigitalSuits wasn’t just about getting technical help — it was about building a long-term digital strategy. Their proactive communication, ...
Hej. Potrzebuję porady odnośnie wybranego projektu domu. Chcę dokonać zmian odnośnie wielkości okien, drzwi, przesunięcia ścianek działowych zlikwidowania ...
od86
3 dni temu
Mamy projekt gotowy. Zmieniamy: wielkości okien, przesuwamy ścianki działowe, likwidujemy kawałek sciany nosnej*, będziemy zmieniać kotłownie na pralnie lub z ...
Hatching Dragons shapes young minds by integrating confucianism beliefs into early education, promoting values of respect, harmony, and lifelong learning. ...
Zastanawiam się nad nawiązaniem współpracy z fotografem reklamowym, by wykonać zdjęcia wnętrz mojego hotelu i też detale wyposażenia — jak rozpoznać, że ...
Natalia Verka
4 dni temu
Przede wszystkim oglądnij portfolio — jeśli fotograf ma już zdjęcia wnętrz, hoteli lub podobnych przestrzeni, to dobry znak. Zwróć uwagę na jakość światła, ...
Jak w praktyce rozliczasz płatności z PayU i Przelewy24 w Subiekcie GT i ile czasu zajmuje Ci cały proces?
Natalia Verka
4 dni temu
Tak w dużym skrócie - W uwagach do dokumentu sprzedaży (paragon lub fs) automatycznie zapisuje mi się login użytkownika, następnie raz w miesiącu kopiuje sobie ...
Jak w temacie.Najlepiej z Limburgii lub takiej , ktora moze mi wyslac kosmetyki do domu
kadon
4 dni temu
Jakie jeszcze sensowne marki są dostępne stacjonarnie?
| Forum ogólne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
|
2367 | 19906 |
przez Netke | 21 minut temu
|
||
|
|
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
|
883 | 2358 |
przez DanByk93 | 10-10-2025 18:55
|
||
|
|
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
|
466 | 1328 |
przez aledruik | 25-09-2025 17:52
|
||
|
|
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
|
74 | 394 |
przez digitalguides | 20-08-2025 13:09
|
||
|
|
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
|
35 | 167 |
przez digijadu | 01-07-2025 11:46
|
||
|
|
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
|
28 | 215 |
przez Netke | 12-05-2025 07:41
|
||
|
|
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
|
865 | 1900 |
przez Netke | 1 godzinę temu
|
||
|
|
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
|
287 | 1653 |
przez BladeStormX | 08-09-2025 11:35
|