Oszukalas mnie Monika więc opiszę ciebie i jak zrobisz ludzi facetów w ciula
Uważajcie na ogłoszenie MoniMonika to oszustka uwviaga kasę umawia się i nie przyjeżdża ale myślę że kogoś też oszukała więc teraz proszę o kontakt i ...
Hejka, oferuje spotkania z dojazdem. Mogę przyjmować u siebie. wszystko w miłej atmosferze. mam 24 lata, 158cm wzrostu. kontakt tylko na whatsapp +31657959497 ...
Oszukalas mnie Monika więc opiszę ciebie i jak zrobisz ludzi facetów w ciula
Przyjechałam z Ukrainy ponad 2 roku temu. Ucze się polskiego od 3 lat. Rozumiem prawie wszystko i staram się dobrze mówić. Powinniśmy się dogadać. Mam 25 lata. ...
Hej jesteś w Holandii to napisz na what\'saap 0686286066
Cześć. Oferuję spotkania, mogę dojeżdżać. Więcej na priv. Whatsapp +31 657 959 497
Hej
Depomin82 is an advanced cyber-protection mechanism engineered with the purpose of effective defense against cyber threats. It comes with a friendly interface ...
google.com <a href="google.com">google</a> google [google](google.com)
Potrzebuje transportu do naprawy Fatbaika do Tiel
Bardzo atrakcyjna, zboczona na maxa Milf mężatka. Piękna, zadbaną,doinwestowana. Nie oczekuje sponsoringu. Oczywiście pończochy i szpilki. Z soboty na ...
Witam serdecznie Miło mi Sławek
If you’ve recently paid off your auto loan—or are getting close—you might be wondering: Does this actually save me money on car insurance? While your premium ...
Forum ogólne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
|
2309 | 19844 | |||
![]() |
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
|
876 | 2351 |
przez maria151 | 3 dni temu
![]() |
||
![]() |
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
|
459 | 1321 |
przez kadon | 09-06-2025 13:03
![]() |
||
![]() |
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
|
73 | 394 | |||
![]() |
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
|
34 | 167 | |||
![]() |
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
|
28 | 215 |
przez Netke | 12-05-2025 07:41
![]() |
||
![]() |
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
|
854 | 1889 |
przez GrzegorzOpilka | 8 godzin temu
![]() |
||
![]() |
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
|
286 | 1650 |
przez Matyjasik | 08-04-2025 12:02
![]() |
Regionalne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|
![]() |
78 | 142 | ||
![]() |
705 | 2223 |
przez Luka3636 | 4 godziny temu
![]() |
|
![]() |
72 | 210 |
przez Kuba1989 | 23-05-2025 21:23
![]() |
|
![]() |
32 | 11 |
przez naprawy1233 | 06-12-2023 14:49
![]() |
|
![]() |
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
|
11 | 42 |
MojaNiderlandia.pl | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|
![]() |
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
|
31 | 292 |
przez Ogladajmy | 02-07-2024 16:48
![]() |
|