Cześć, mam na imię Gosia i chciałabym zaprosić Cię na niezobowiązujące spotkanie do mojej przytulnej kawalerki. Może miałbyś ochotę na chwilę relaksu u boku ...
Każde hobby, które wiąże się z tworzeniem historii lub sztuki, powoduje, że zbyt szybko się wypalam. Chcę bardziej zająć się sztuką, a najlepsze, co mogę ...
Jako ktoś, kto dorastał grając w gry wideo, za każdym razem, gdy w nią gram, przypomina mi się, że żyję w świecie science fiction. Jako ktoś, kto ma obsesję na ...
Cześć, mam na imię Gosia i chciałabym zaprosić Cię na niezobowiązujące spotkanie do mojej przytulnej kawalerki. Może miałbyś ochotę na chwilę relaksu u boku ...
Poszukuję mężczyzny - zdecydowanego oraz kulturalnego do dyskretnych spotkań. Nie oczekuję żadnego wynagrodzenia, po prostu lubię se.ks. Oczekuję jedynie ...
Poszukuję mężczyzny - zdecydowanego oraz kulturalnego do dyskretnych spotkań. Nie oczekuję żadnego wynagrodzenia, po prostu lubię seks. Oczekuję jedynie pełnej ...
Witam, dostawcy mediów (prąd, ogrzewanie miejskie, woda) proszą o termin odbioru kluczy do mieszkania w celu ustalenia daty rozpoczęcia umowy, ale w przypadku ...
Każde hobby, które wiąże się z tworzeniem historii lub sztuki, powoduje, że zbyt szybko się wypalam. Chcę bardziej zająć się sztuką, a najlepsze, co mogę ...
Dam meldunek w Holandii kontakt bezposrednio power.mat2018@interia.pl
Ja potrzebuje +31617760641
Jeśli szukasz pracy, która jest wyjątkowo elastyczna i daje Ci swobodę zarządzania swoim czasem, polecam pracę jako rowerowy kurier dla Uber Eats. Praca ta ...
Dobrze powiedziane, że jest to powszechnie odrzucane na całym Facebooku jako praca w tych grupach i przynosząca dochód zmieniający życie https://9apps.ooo/
Forum ogólne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
|
2001 | 19584 |
przez OsssGosia | 7 godzin temu
![]() |
||
![]() |
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
|
819 | 2283 | |||
![]() |
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
|
450 | 1289 |
przez Jasiek1978D | 3 dni temu
![]() |
||
![]() |
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
|
51 | 389 | |||
![]() |
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
|
30 | 164 | |||
![]() |
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
|
24 | 212 | |||
![]() |
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
|
606 | 1527 |
przez paragkhag | 3 dni temu
![]() |
||
![]() |
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
|
287 | 1640 |
przez gdgkcxh | 2 dni temu
![]() |
Regionalne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|
![]() |
66 | 138 | ||
![]() |
627 | 2177 | ||
![]() |
64 | 179 |
przez Sprawiedliwy | 2 dni temu
![]() |
|
![]() |
30 | 12 |
przez RoniPutra | 20-05-2023 07:52
![]() |
|
![]() |
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
|
9 | 33 |
MojaNiderlandia.pl | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|
![]() |
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
|
31 | 292 |
przez sammy2 | 19-04-2023 22:48
![]() |
|