Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Szukam kogoś do miłych spotkać spędzenia czasu - Holandia

harvey936
harvey936 2 godziny temu 22

Szukam hobby

Każde hobby, które wiąże się z tworzeniem historii lub sztuki, powoduje, że zbyt szybko się wypalam. Chcę bardziej zająć się sztuką, a najlepsze, co mogę ...

luthar9366
luthar9366 5 godzin temu 42

Dlaczego gry są bardziej haniebnym hobby niż inne?

Jako ktoś, kto dorastał grając w gry wideo, za każdym razem, gdy w nią gram, przypomina mi się, że żyję w świecie science fiction. Jako ktoś, kto ma obsesję na ...

OsssGosia
OsssGosia 25-04-2023 21:30 403 4

Pani pozna Pana - Ogłoszenie Prywatne

Cześć, mam na imię Gosia i chciałabym zaprosić Cię na niezobowiązujące spotkanie do mojej przytulnej kawalerki. Może miałbyś ochotę na chwilę relaksu u boku ...

OsssGosia OsssGosia 7 godzin temu

Cześć, mam na imię Gosia i chciałabym zaprosić Cię na niezobowiązujące spotkanie do mojej przytulnej kawalerki. Może miałbyś ochotę na chwilę relaksu u boku ...

Natkax22x
Natkax22x 12-05-2023 23:49 362 7

Poznam Realnego Pana

Poszukuję mężczyzny - zdecydowanego oraz kulturalnego do dyskretnych spotkań. Nie oczekuję żadnego wynagrodzenia, po prostu lubię se.ks. Oczekuję jedynie ...

Natkax22x Natkax22x 7 godzin temu

Poszukuję mężczyzny - zdecydowanego oraz kulturalnego do dyskretnych spotkań. Nie oczekuję żadnego wynagrodzenia, po prostu lubię seks. Oczekuję jedynie pełnej ...

jonita2
jonita2 10 godzin temu 80

Data rozpoczęcia umowy o media dla nowego mieszkania

Witam, dostawcy mediów (prąd, ogrzewanie miejskie, woda) proszą o termin odbioru kluczy do mieszkania w celu ustalenia daty rozpoczęcia umowy, ale w przypadku ...

garry414
garry414 1 dzień temu 109

Szukam hobby

Każde hobby, które wiąże się z tworzeniem historii lub sztuki, powoduje, że zbyt szybko się wypalam. Chcę bardziej zająć się sztuką, a najlepsze, co mogę ...

MATEUSZEK221 Matus
MATEUSZEK221 Matus 03-04-2021 14:53 27520 92

Ktos potrzebuje meldunku w Holandii??

Dam meldunek w Holandii kontakt bezposrednio power.mat2018@interia.pl

Marcin Frankfurt Marcin Frankfurt 1 dzień temu

Ja potrzebuje +31617760641

naprawy1233 Laptopów
naprawy1233 Laptopów 1 dzień temu 96 1

Praca w Uber--Rozwożenie Posiłków

Jeśli szukasz pracy, która jest wyjątkowo elastyczna i daje Ci swobodę zarządzania swoim czasem, polecam pracę jako rowerowy kurier dla Uber Eats. Praca ta ...

britt5 britt5 1 dzień temu

Dobrze powiedziane, że jest to powszechnie odrzucane na całym Facebooku jako praca w tych grupach i przynosząca dochód zmieniający życie https://9apps.ooo/

Więcej postów
Forum ogólne Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
Nie ma nowych postów Hobby (141/940)
2001 19584
przez OsssGosia | 7 godzin temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
819 2283
przez | 1 dzień temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
450 1289
przez Jasiek1978D | 3 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
51 389
przez | 18-05-2023 15:08 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
30 164
przez | 26-05-2023 13:00 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
24 212
przez | 4 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
606 1527
przez paragkhag | 3 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
287 1640
przez gdgkcxh | 2 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Regionalne Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów 66 138
przez | 6 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 627 2177
przez | 10 godzin temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 64 179
przez Sprawiedliwy | 2 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 30 12
przez RoniPutra | 20-05-2023 07:52 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
9 33
przez | 23-05-2023 00:44 Pokaż najpierw ostatnie posty
MojaNiderlandia.pl Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
31 292
przez sammy2 | 19-04-2023 22:48 Pokaż najpierw ostatnie posty

Bliżej nas