Pomijając wypowiedź Marcina o apple,choc rozumiem o co mu biega (dostepność/popularność),to wkładanie ludziom do głowy ciemnoty ze na Androida jest wszystko za free jest błedem
Proste,szybkie linki z neta D@rk:
www.tomtom.com/pl_pl/products/car-naviga...igation-for-android/
play.google.com/store/apps/developer?id=TomTom+International+BV
Ja tu nie widze free...
Free to masz po rootku albo jailbreak'u (o le umiesz ominąć) i to tez nie do konca.......O ile w Androidzie da sie dłuzej pociagnąć,to w iOS po nastepnej zmianie softa (o le zapomnisz) wszystko idzie wpisssssdu.Ładuje sie i simlock i nawet Cydia nie pomoze..
Odrazu piszę niewtajemniczonym ze jailbreak na IPhone nie zdejmuje simlocka!!!!!
Ze smartfonami jest tak jak i z autami...Są kombi/sedany/cabrio i każdy dobiera do swoich potrzeb...inaczej było by jedno i monotonia
Osobiście uzywam IPh 4s i cenie wygode i funkcjonalność bez zbednych wodotrysków.Mam od 2g poprzez wszyskie wersje i nie zamienie
Jako niegimbus wiec wiele oddalam na bok bo zbędne mi sa wodotryski rzadko uzywane.Aczkolwiek nie powiem że nie mam styczności z pozostałymi platformami.W wolnych chwilach hobbystycznie naprawiam/składam/poprawiam laptopy,piece i telefony oraz serwisuje znajomym nieodpłatnie sprzęt z nazwą Bunkier_PC
.Ustawiam je indywidualnie pod potrzeby człowieka-bo taka jest zasada..
Violka dała proste zapytanie,wiec nie mąćmy jej w głowie nowinkami i gadżetami które moga jej byc zupełnie zbędne.
Gdy sie określi,poda sie propozycję do rozważenia i tyle....Podstawą jest tak doradzić,aby być w pełni zadowolonym z uzytkowania.Sprawy "omijania blokad" schodzą na drugi plan,jak juz to wyżej napisałem...
PZDR