rainyscenic
18 minut temu
Jeśli zależy Ci na maksymalnej wygodzie i masz wystarczająco dużo miejsca, system Jednofunkcyjny z zasobnikiem to rozwiązanie zapewniające większy komfort ...
qqbggghhj
rainyscenic
18 minut temu
Jeśli zależy Ci na maksymalnej wygodzie i masz wystarczająco dużo miejsca, system Jednofunkcyjny z zasobnikiem to rozwiązanie zapewniające większy komfort ...
Jak w temacie. Warto jest inwestować w monety czy sztabki?
Natalia Verka
20 godzin temu
Lepsze monety łatwiejsze w weryfikacji i walor estetyczny. Sztabki raczej musisz sprawdzić za pomocą specjalistycznych urządzeń gdyż są w certpackach i bez ...
HEY WITAM WSZYSTKICH . SZUKAM JAKIS FAJNYCH MIEJSC JAKIE MOZNA BY BYLO ZOBACZYC LUB POZWIEDZAC . WIEM ZE JEST FAJNY PARK NAZYWA SIE DE HOGE VELUWE , PODOBNO ...
kadon
20 godzin temu
Moje ulubione miejsce to pergola ogrodowa
Szukam miejsca dla siebie oraz dla męża na Mazurach Gdzie polecicie spędzić czas we dwoje?
Natalia Verka
2 dni temu
Jeśli chodzi o kajaki to zdecydowanie Krutyń. Spływ do ukty. Mikołajki stricte turystyczne dla mnie oklepane. Kętrzyn i Wilczy Szaniec, Giżycko plaża molo i ...
michael22
3 dni temu
Mój Volkswagen dostał w końcu porządny komplet dywaników i różnica jest kolosalna, bo teraz nic się nie ślizga pod nogami. Znalazłem ...
Mam spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością i zastanawiam się nad zmianą umowy spółki. Czy to skomplikowane prawnie?
Joanna Sar
4 dni temu
Wsparcie w pisaniu pism administracyjnych Belastingdienst, Gemeente, SVB, KvK, IND + reklamacje i zwroty kosztów od firm. Zapraszam do kontaktu w wiadomości ...
Witam serdecznie! Mieszkamy w Irlandii od 4 lat, ale nigdy nie zamierzaliśmy tu zostać na stałe. Od długiego czasu myślimy o przeprowadzce do Holandii i w ...
Joanna Sar
4 dni temu
Wsparcie w pisaniu pism administracyjnych Belastingdienst, Gemeente, SVB, KvK, IND + reklamacje i zwroty kosztów od firm. Zapraszam do kontaktu w wiadomości ...
Pierogi z serem, ruskie, ze szpinakiem , z feta, i wiele wiele innych tradycyjnych i ze smakowymi kombinacjami chetnie zrobie na zamowienie lub nawiaze ...
Joanna Sar
4 dni temu
| Forum ogólne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
|
2657 | 22006 |
przez kadon | 20 godzin temu
|
||
|
|
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
|
906 | 2412 |
przez Joanna Sar | 4 dni temu
|
||
|
|
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
|
482 | 1348 |
przez od86 | 24-06-2026 12:09
|
||
|
|
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
|
74 | 394 |
przez digitalguides | 20-08-2025 13:09
|
||
|
|
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
|
35 | 167 |
przez digijadu | 01-07-2025 11:46
|
||
|
|
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
|
29 | 216 | |||
|
|
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
|
920 | 1967 |
przez Netke | 20 godzin temu
|
||
|
|
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
|
288 | 1659 |
przez paul57ba | 29-05-2026 11:21
|
||
| Regionalne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
95 | 158 |
przez Vbus | 11-06-2026 16:46
|
|
|
|
730 | 2270 |
przez rainyscenic | 18 minut temu
|
|
|
|
77 | 187 |
przez Vbus | 11-06-2026 16:47
|
|
|
|
37 | 11 |
przez BusemdoCelu | 25-05-2026 18:45
|
|
|
|
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
|
11 | 43 |
przez PoloniaBus | 26-04-2026 11:11
|
| MojaNiderlandia.pl | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
|
32 | 292 |
przez Ogladajmy | 02-07-2024 16:48
|
|
|||||