Phillip Gold
14 godzin temu
We were constantly experiencing delays in approvals, with each department shifting the blame to the next. When we launched precoro AI , the system revealed the ...
Filmy online maxvod.tv – OGROMNA BAZA FILMÓW I SERIALI Z CAŁEGO ŚWIATA, polskie i zagraniczne produkcje, bajki dla dzieci, filmy sportowe (gale, walki), akcji, ...
I need advice on process optimization. Applications often get stuck at the approval stage, and managers won\'t admit who\'s causing the bottleneck. ...
Phillip Gold
14 godzin temu
We were constantly experiencing delays in approvals, with each department shifting the blame to the next. When we launched precoro AI , the system revealed the ...
Jak w temacie, ile płaciliście?
Veronika Lot
1 dzień temu
Niedawno zdecydowałem się kupić kilka nowych gier specjalnie na mój telefon i zdałem sobie sprawę, że znacznie wygodniej jest korzystać z selekcji ...
rowellgerry
2 dni temu
Od kiedy trafiłem na poland-parimatch.pl/ , moje wieczory z grami online są o wiele ciekawsze. Duży wybór slotów, intuicyjny interfejs i płynna rozgrywka ...
Cześć! Planujemy pierwszy w życiu tygodniowy czarter jachtu żaglowego na Mazurach, ekipa 6 osób, mamy patent żeglarza jachtowego ale doświadczenie raczej ...
serjoyeux
2 dni temu
Netke napisał: Cześć! Planujemy pierwszy w życiu tygodniowy czarter jachtu żaglowego na Mazurach, ekipa 6 osób, mamy patent żeglarza jachtowego ale ...
Zapisałam się do psychologa bo czuję, że to może być depresja i powoli brakuje mi sił. Jak w praktyce wygląda wychodzenie z tego stanu i całe leczenie? Ciekawi ...
od86
3 dni temu
Umów się do psychiatry. Psycholog nie jest od stawiania diagnozy. Nawet nie musisz iść stacjonarnie, bo z takiej pomocy możesz skorzystać też w formie online: ...
Darren65
3 dni temu
Thanks for sharing the information and keeping the community updated. Posts like this can help people find useful resources and learn more about different ...
| Forum ogólne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
Dyskusja ogólna(125 nowych postów)Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
|
2662 | 22014 |
przez naprawy1233 | 4 dni temu
|
||
|
|
Praca i Pieniądze(50 nowych postów)Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
|
911 | 2415 |
przez kixkix | 2 dni temu
|
||
|
|
Nasze sprawy(25 nowych postów)Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
|
483 | 1350 |
przez VeronikaLot | 1 dzień temu
|
||
|
|
Najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie.(1 nowy post)Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
|
74 | 394 |
przez digitalguides | 20-08-2025 13:09
|
||
|
|
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
|
35 | 167 |
przez digijadu | 01-07-2025 11:46
|
||
|
|
Świat, który widzę przez obiektyw.(1 nowy post)Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
|
29 | 216 | |||
|
|
CHAT dla każdego(80 nowych postów)Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
|
924 | 1975 | |||
|
|
Komentarze do artykułów(2 nowe posty)Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
|
288 | 1659 |
przez paul57ba | 29-05-2026 11:21
|
||
| Regionalne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Belgia(19 nowych postów) |
96 | 158 |
przez BusemdoCelu | 13-07-2026 20:54
|
|
|
Holandia(52 nowych postów) |
733 | 2270 |
przez KamilaKoczorowska | przed chwilą
|
|
|
Haga(7 nowych postów) |
77 | 187 |
przez Vbus | 11-06-2026 16:47
|
|
|
Pozostałe Regiony(4 nowe posty) |
37 | 11 |
przez BusemdoCelu | 25-05-2026 18:45
|
|
|
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
|
11 | 43 |
przez PoloniaBus | 26-04-2026 11:11
|
| MojaNiderlandia.pl | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
|
32 | 292 |
przez Ogladajmy | 02-07-2024 16:48
|
|
Liczba użytkowników: 64903
Ostatnio zarejestrowany: KamilaKoczorowska
Liczba wiadomości: 35848 Liczba tematów: 6891 Liczba kategorii: 15 Liczba tematów utworzonych dzisiaj: 2 Liczba tematów utworzonych wczoraj: 1 Liczba odpowiedzi dodanych dzisiaj: 0 Liczba odpowiedzi dodanych wczoraj: 2 » Ostatnie posty » Statystyki |
|
|||||